Lukijat

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Vuosi vaihtui, yksinäisen kotona ryyppäämisen sijaan kaveri kutsui mut heille viettämään uutta vuotta. Lähdin suoraan hautajaisista heille. Juhlittiin kuohuvan kera ja hups, hassusti kävi kun jokusen siiderin ja kuoharilasillisen jälkeen tuli uni n. yhdeksän aikaan illalla. Ajattelin vain hetken tasoitella maailman pyörimistä, mutta koko yön uniksi meni. Puolen yön aikaan mieheltä oli tullut uudenvuodentoivotukset puhelimeen.

Tänään oon miettinyt, että onko ratkaisuni oikea, yksinäisyys pelottaa. Mutta kai se on oikea, siihen on pakko uskoa. En mä yksinäisyydenpelon takia voi tähän jäädä ja jatkaa sisäistä kuolemaa.

2 kommenttia:

  1. Minua pelottaa myös se yksinäisyys, mutta yritän torjua sitä uusien ystävien ja harrastusten kautta. Ja onhan ne lapset siinä niin ei ihan yksin ole, vaikka eihän se sama asia ole!

    Haluatko muuten lukijaksi blogiini. Aloitan kirjoittamisen puhtaalta pöydältä ja aiheena on myös ero ja elämä sen jälkeen kahden pienen lapsen kanssa. Laita postia osoitteeseen nukenkaulus@gmail.com jos haluat kutsun.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiinnolla jään lukemaan juttujasi. Jostakin tänne "eksyin".. Itse vuosi sitten eronneena(lähteneenä)samankaltaisia juttuja löytyy varmasti!

    VastaaPoista