Lukijat

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Lomaviikko part II

Eipä tässä oikeestaan mitään asiaa ole, mutta katsotaan nyt mitä tekstiä alkaa tulemaan :). Lomaa on siis eka viikko kolmesta suoritettu ja se sisälsi lasten kanssa hengailua, sadetta, huvipuistoa, uusia (tällä kertaa hyviä) seksikokemuksia (huhhuh, näköjään voi lihaksetkin tulla kipeeksi seksistä :D), talon järkkäilyä, sohvan kasausta. Huomatkaa, miehiä ei siis ollut kuin yksi viime viikolla!

Tyyppi on yhtä vaikea kuin ennenkin, en tiedä näänkö sitä edes tällä viikolla. Inssimies pitää kuulemma taukoa naisista ja kasaa päätään.

Kylpuhuoneremppa junnaa paikallaan. Vessaan tuli eilen jopa paneelikatto, eli todennäköisesti jannuja ei enää tällä viikolla näy kun ovat niin reippaasti jo 3 tuntia töitä tehneet (kuuletteko sarkasmin?)

Mitähän sitä tänään tekis, lähtiskö Jumboon, Ikeaan, puutarhakauppaan (nääh, siellä sataa). Toisaalta ei kyllä tekis mieli ajaa kun työpäivinä saan ajella ihan tarpeeksi. Mutta enhän mä nyt voi täälläkään kökkiä ja odottaa iltaa ja nukkumaanmenoa...

Ai niin, nythän mä keksin! Josko rupeis askartelemaan verkko-ovia! Kissa synnyttää ens viikolla ja se pitäis siirtää alakertaan, mutta pitää ensin tehdä ovet. Ystävän kanssa meidän piti niitä tehdä, mutta jos mä sen apua jään odottelemaan niin veikkaan, että saan aika kauan odotella. Jos vetäis minä itte-tyylillä taas :). Se on  raskasta, hermoja kuluttavaa, mutta joskus jopa palkitsevaa! Ai joo, pitää vissiin ruveta sitten miettimään, että mitä tarvikkeita siihen sitten tarvitsisin, työkalujakin puuttuu ja se verkko... Joo, nyt mä suorastaan melkein innostuin! Lisää kahvia, äkkiä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti