Lukijat

torstai 23. elokuuta 2012

Saikkua, tekee hyvää

Kävin siellä neurologilla, joka ensimmäiseksi sanoi että ei ymmärrä miksi mut hänelle oli lähetetty. No joo, oliko mun vika? Sanoi että ei ole selkeästikään mikään neurologinen ongelma, vaan psyykkinen. Pitää kuulemma vaan keskittyä enemmän. Joojoo, keskitytään.

Tyypistä en jaksa kirjoittaa muuta kuin että oon itkenyt sen takia varmaan enemmän kuin avioeroa. Onko tervettä? Ei ole ei. Ja Inssimieskin onnistui sivaltamaan eilen niin että huhhuh ja auuuuts.

Duunarit viihtyivät tänään jopa 3 tuntia! Wuhuu! Seinä on levytetty ja viikonloppuna kuulemma valavat lattiaa.  Joopajoo, katsotaan.

Mustikanpoiminnasta vissiin alkanut käsikipu yltyi niin kovaksi, että kipaisin lääkärissä, joka totesi jännetupen tulehduksen ja sain viikon saikkua. Tekee myös päälle hyvää. Tuki ranteessa, eikä kipu ole oikeastaan edes enää paha, joten kauhea sanoa, mutta voin melkein nauttia tästä saikusta. Hyi mua, tunnen kyllä huonoa omaatuntoa hieman. Mutta olen kyllä oikeasti henkisestikin niin väsynyt, että tää "lomaviikko" tuli tarpeeseen.

Tänään tein kävelylenkin sateessa. Halusin tuntea miten sade kastelee, mutta sade petti mut ja loppui ennen kuin olin ehtinyt kunnolla edes kastua. Mutta tulipahan tutustuttua lähiseutuun ja löydettyä hyvät lenkkimaastot ihan tontin kulmalta!

2 kommenttia:

 1. Heippa, juutuin lueskelemaan blogiasi pitkäksi toviksi. Kirjoitat hirmuisen hyvin ja mielenkiintoisesti! Pystyn samaistumaan moniin ajatuksiisi. Saat minusta uuden lukijan :)

  Tuo kuulostaa niin tutulta, että lepääminen tuottaa huonon omatunnon. Eihän sen missään nimessä niin pitäisi mennä! Jotenkin sitä on vaan kasvanut niin lojaaliksi työtä kohtaan, että sen helposti asettaa oman hyvinvointinsakin edelle.. :/ Mutta yritä sinä nauttia vapaasta ja kerätä voimia, äläkä tunne siitä huonoa omaatuntoa! :)

  Iloisia syyspäiviä sinne suuntaan!

  Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitos Elena kauniista sanoistasi ja tervetuloa seurailemaan kommelluksiani :). Lepään saikun kiltisti loppuun, enkä edes kaiva noita vanhalta talolta pelastettuja perennoja maahan kuin vasta sitten joskus ens viikon lopulla jos käsi antaa myöden. Äsken oli tiskattava ilman tukea ja kyllä kun siinä touhuilin niin tulihan se vähän kipeeksi. Mutta kyllä tällä jo keskiviikkona töitä tekee, pakko.

  VastaaPoista