Lukijat

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Ei mennyt niinkuin Strömsössä

No, perjantaina kun edellisen postauksen olin tehnyt niin aloin pohdiskelemaan viikonlopun kuvioita ja tulostelemaan kissanäyttelyn vahvistuskirjettä. Oho, olinkin ilmoittautunut lauantaille! Muistin ilmoittautuneeni sunnuntaille. No, treffit meni sit siinä perseelleen. Uus yritys sit lauantaina näyttelyn jälkeen.

Lauantai valkeni ja näyttelyyn piti lähteä. Katsoin heti herättyäni lämpömittaria, jee, -5 astetta. Menin käynnistämään autoa. jähmeää, kovin jähmeää. Radion näyttö ei jaksanut herätä. Sisävaatteissa kun pihalle juoksin niin ajattelin että kylläpäs tää 5 astetta tuntuu oudon kylmältä. No, eihän se diesel käynnistynyt sitten millään, akku alkoi ilmoittamaan että ei viittis enää yrittää. No, muutama vittujenvittu siinä pääsi ja soitin Ystävälle että josko sen auto lähtis käyntiin. Herätin sen lauantai-aamuna klo 6:30. No, oli sanonut, että saa soittaa. Ystävä pisti auton lämpeemään ja sitten tajusin, että näyttelykaverihan tulee melkein mun ohi, eli soitto hänelle ja pääsin sitten lämpimään autoon. Huh.

No, illalla näyttelyn jälkeen sitten yritin lähteä niille treffeille. Eihän se akku jaksanut startata vaikka lämpötila oli noussut. No, muutama vittusaatanaperkele ja soitto hinausautomiehelle, 170 euroo, juu ei kiitos. No, tekstari Ystävän pojalle että jos sattuis olemaan liikenteessä, niin saisko virtaa. No, se tuli sitten parin tunnin päästä ja pääsin matkaan. Ajelin treffeille, sen kotiin sitten kuitenkin. Voi vittu, TAAS toi sama virhe. Mikä siinä on että toi asia ei mee jakeluun? No, menin sisään ja tuli heti semmonen "voi ei"-fiilis. Ei se ollut ollenkaan semmoinen mikä olis millään lailla sytyttänyt. Plääääh. Reilun tunnin siinä juteltiin ja sain kakisteltua jotenkin ulos että ei tästä tullut nyt semmosta fiilistä että tulis mitään tän enempää ja karkasin. Olin saanut ihan erilaisen  mielikuvan jannusta ja otti kyllä päähän aika rankasti. No, kohti uusia pettymyksiä taas...


2 kommenttia:

  1. No voihan...
    Jospa se joku vielä nappaa. Mites se auto nyt noin petti vaikka katsastuksesta selvisi.
    Mutta uusia tuuli kohti vaan ja yritä nyt muistaa ettet sinne miesten asunnoille mene.

    VastaaPoista
  2. No autolle se -30 astetta oli liikaa ja kun en sitä lämmityspiuhaa ollut ostanut niin se oli sitten siinä. Kunhan ei tulis noin kovia pakkasia niin me selvitään hyvin :)

    VastaaPoista