Lukijat

torstai 10. tammikuuta 2013

Nettitreffiyrityksiä

Huoh, Olen yrittänyt tutustua netin treffipalstoilla miehiin jo about vuoden verran. Palstoilta on löytynyt Tyyppi ja Inssimies, omalla tavallaan jotain outoja helmiä. Muut ovatkin olleet sikoja. Tässä kesältä muutama sika muistin vierkistämiseksi  http://puolinaisenero.blogspot.fi/2012/06/onko-mussa-jotain-vikaa.html ja tämä outo tyyppi http://puolinaisenero.blogspot.fi/2012/06/voi-herran-jestas-mitka-treffit.html  Nuo tapasin siis livenä. Huooooh. Mun arvostelukyvyssä on vissiin jotain vikaa kun en osaa seuloa noita sikoja pois.

No, kolmisen kuukautta olen kirjoitellut Kaukaisen Miehen kanssa ja on ollut mukavaa. Erilainen silleen hyvällä tavalla. Mutta paskaksi osoittautui sekin. Alkuvuodesta ennen talokauppoja olin aika heikoilla ja muutaman murheen kerroin sitten tälle tyypille. En todellakaan silleen, miten avaudun Ystävälle, Terapiamiehelle ja Tyypille. Avauduin ihan asiallisesti. No, eilen sitten tuli palautetta.

"Luulin, että olisit erilainen, mutta ihan samat liikkeet löytyy"
"Pääpointti on kuitenki se, että koko tämä show on ihan liian vaikeaa ja saatava "palkinto" ei ole mitenkään suhteessa työmäärään ja kestämiseen"
"täysjärkisyys on se avainsana" (keskustelu jatkui ja ilmeni, että mä en enää hänen silmissään ollut täysjärkinen. Ensimmäiset kuukaudet vaikutin ihan selväjärkiseltä, mutta joulun jälkeen en ole enää ollut selväjärkinen)
"ja sitten paljastut tavalliseksi valittavaksi naiseksi jota vierastan yli kaiken"

Mä kuuntelin suu auki ja kyyneleet valuen tuota tilitystä, enkä todellakaan tajunnut, että mistä toi viha kumpusi. Luin keskusteluhistorian enkä siltikään tajunnut.

Väkisinkin tuli mieleen, että mussa on jotain vikaa, mutta senhän mä jo päätin silloin kesällä, että miehet ei mun arvoa määritä. Tuolla miehellä on pakosti itsellään joku ongelma, kun ei siedä näköjään epätäydellisiä ihmisiä. Siitä kertonee sekin, että hänellä ei ole ollut juurikaan seurustelusuhteita vaikka on jo yli kolmekymppinen.

Että silleen. Profiili on nyt kiinni ja saa kiinni pysyäkin. Syvä huokaus.

18 kommenttia:

 1. ''"ja sitten paljastut tavalliseksi valittavaksi naiseksi jota vierastan yli kaiken"

  Kuulostaapa tylyltä. Ja jotenskin oudolta. Ja jopa äärimäisen huonotapaiselta ja moukkamaiselta.

  Valitus ja asioiden ruotiminen, arvostelu ja kritisointi ovat sitten mielestäni ihan eri asioita,kuin valittaminen.

  Juttu lienee nyt niin,että tuo mies paljastuiihan joksikin muuksi kuin ehkä oletusarvot olivat, etkä sinä.

  Osalla miehistä on hankala tavat nainen, jolla on omia ajatuksia, vaikka vahvojakin. JOtka oikeastiosaavat ottaa kantaa asioihin,eivätkä vainkulje virran mukana.
  Haluavat vaikuttaa oman elämänsä asioihin, ja tehdä muutoksia, eivätkä vain ajelehtia.

  Minu kunnioitukseni ansaitset jo sillä,että olet yrittänyt tavata ihmisen tuon nettimaailman kautta. MInulla ei ole rohkeus, tai joku piisannut siihen.


  VastaaPoista
 2. Hei!

  Luin blogisi läpi ja halusin kirjoittaa sinulle terveisiä! Tsemppiä hurjasti, olet ottanut suuren askelen ja lähtenyt rakentamaan omaa elämääsi!

  Äläkä anna mokoman etätyypin pilata fiilistäsi, hänellä on varmasti omia ongelmia itsensä kanssa, eikä se ole sinun vikasi. Jos ei mies kestä sitä että avaudut ja purat oloasi, niin eihän sellaisen ihmisen kanssa voi tulevaisuutta suunnitella, joten älä sure. :)

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Haluaisin kertoa sen verran omista nettitreffiseikkailuista, että olin siellä todellakin monta vuotta ja näin varmasti ainakin 50 ehdokasta ellei 100 livenä :D

  Niistä ainakin 70% oli aivan hirveitä, sitten 20% minä olin kiinnostunut, mutta miehetpä eivät olleetkaan! Ja sitten se 9% oli kiinnostunut minusta, mutta minä en heistä.

  Lopulta sitten tapasin yhden tyypin, josta kirjoitusten perusteella ajattelin, että tämä nyt ei ainakaan ole minun tyyppiäni...

  No, nyt sitä ollaan naimisissa ja asutaan yhdessä ja lapsikin on ;)

  Joten onnea hakuun! Kyllä sieltä joukosta voi se helmikin löytyä!

  VastaaPoista
 4. Luin eilen sairaslomalla suurimman osan blogistasi, kun tanne sattumalta loysin, ja sun tarina kosketti tosi paljon. SUn kuopuksen kaytos kun Vosun olemassaolo paljastui oli kuin suoraan siita, mita mun rakas pikkuveljeni kavi lapi omien vanhempiemme eron alla. Tsemppia hurjasti, kylla se siita viela! Ja nettitreffit, huhhh.. sita aikaa elamassani ei ole ikava.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, ihan noilla tiedoilla en lähde kahville, mutta kerropa lisää itsestäs niin katsotaan ;)

  Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

  VastaaPoista
 6. Ei hyvää päivää... Missä kaikki NORMAALIT miehet on? Onko niille joku oma foorumi, mistä me ei tiedetäkään?
  Taitavat olla kaikki naimisissa...

  VastaaPoista
 7. Nainen, jos sä löydät sen foorumin niin viitsitkö vinkata! Lupaan etten kerro kellekään!

  VastaaPoista
 8. jaa se on tälläinen hankala & vaativat tapaus! lupaan ettet tule pettymään... mutta missäspäin sä vaikutitkaan? (oon kyllä blogias seurannu mut oonkohan unohtanu)

  VastaaPoista
 9. Jos sä oot mun blogia lukenut niin kyllähän sä tiedät, että mä olen hankala ja vaativa tapaus :D. Vai lupaat, etten pettyis, jotenkin kuulostaa taas mainosmiehen puheilta :D. Et sä varmaan ole unohtanut mun asuinpaikkaa kun en ole sitä täällä kovin tarkkaan kertonutkaan ;)

  VastaaPoista
 10. oon se myyntitykki joo... joo oon kuullut että oot se tavallinen valittava nainen

  VastaaPoista
 11. Anonyymi voi laittaa markkinointiviestin tuohon mun sähköpostiin ihan rohkeasti :).

  VastaaPoista
 12. olisin vaan kyselly edes niitä summittaisia koordinaatteja eka... vai ootko niin epätoivoinen että juokset läpi maan jo miehen vuoksi :D

  VastaaPoista
 13. No, en julkaise mitään koordinaatteja ja tuskinpa voisin kuvitella edes treffailevani ketään, joka lukee mun blogia, eli tietää musta ihan liikaa. Epätoivoinen en todellakaan ole, enkä ajele pitkin maata miesten perässä.

  VastaaPoista
 14. ...silti kaipaat markkinointiviestejä.

  Olet kyllä malliesimerkki suomalaisesta "laput silmillä" ajattelutavasta. Joku mainitsi kahvin niin ollaan jo parisuhteessa.

  VastaaPoista
 15. //Mulla oli koko päivän ollut kyllä semmoinen "voi ei, en haluu käyttää iltaani siihen"-fiilis. Mutta kilttinä tyttönä menin.//

  -tietysti tuttu linja on hyvä pitää?

  VastaaPoista
 16. ...ja torjunta saa miehen ilkeilemään. Niin, pahalta se tuntuu, mä tiedän. Mutta se menee ohi. Tulee uusia rikkinäisiä bloggaajia. Tolla ilkeilylinjalla tuskin tosin tärppää.

  VastaaPoista
 17. tuntuu pahalta lukea näitä sun treffiviritelmiä.

  VastaaPoista