Lukijat

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Olipas paska perjantai

Perjantai oli ja meni. Alkoi hammaslääkärillä. Heti yhdeksältä pomo soitti ja haukkui mut ja mun työnteon. Hän ei voi ymmärtää miten mä en saa enempää laskutusta aikaiseksi, mitä mun työnteossa on vikana? No, selvisin itkemättä puhelun loppuun, itkin vasta sitten sen jälkeen. Voi helvetti. En tiedä mitä pitäis tehdä. Ennen palaute on tullut ihan vain kirjallisesti, mutta tommosia puheluita mä EN pysty ottamaan vastaan. Mä olen yrittänyt selviytyä ja omasta mielestäni olen selviytynytkin ihan hyvin. Mutta en pomon mielestä. No, se onkin sairas, mutta niin mäkin oon kohta jos tommoselle paskalle itseni altistan. Koeaikakin meni jo, eli en voi irtisanoutua edes kovin helposti. Tai siis toki voisin, mutta pitäis olla uusi duuni tiedossa.

Puhelun jälkeen tuli fiilis, että pitää vetää perskännit tänään ja vaihtoehdot oli perskännit kotona, perskännit paikallisessa tai perskännit lähikaupungissa. Joo, oon huomannut itsessäni pieniä alkoholisoitumisen merkkejä. Eli kotiin kun pääsin niin en ulkovaatteita edes saanut pois kun oli jo kossut lasissa. No, siinä sitten nautiskelin hyvästä fiiliksestä päässä ja päätin että ulos lähdetään. Puettiin antoisalla kaula-aukolla varustettu toppi. Meikattiin pilke silmäkulmaan ja soitettiin taksi.


Taksia soittaessani esittelin itseni ex-miehen sukunimellä. Vittu että vitutti. Olin siis unohtanut, että kuka mä nykyään olen. No, ei voinut mitään, taksi tuli ja se oli pääasia. Ajeltiin paikalliseen, josta oli tarkoitus jatkaa kaupunkiin. Paikallisessa oli kourallinen ihmisiä. Parkkeerasin baaritiskille ja tilasin siiderin. Kaksi keski-ikäistä äijää lyöttäytyi viereen. No kiva, juttuseuraa. Tanssittiin tyhjässä baarissa ja keskusteltiin eroista. Toisella oli joku pano olemassa, toinen ei tunnustanut mitään. No, jälkikäteen sitten selvisi, että asuu naisen kanssa yhdessä. Pieni paikka. No, ei me muuta tehty kuin tanssittiin. Äijät tiiraili mun tissejä ja tarjos siideriä. Ei siinä mitään, hyvät tissithän mulla on. No, olis vissiin pitänyt ennen sitä kossun tankkausta syödä jotain kun ennen puoltayötä tuli jo huono olo ja pyysin soittamaan taksin. Taksi vei mut kotiin, pääsin sisälle, kaaduin eteiseen ja oksensin vaaleanpunaista siiderilimaa eteisen kynnysmatolle. Great. Edellisen kerran olen kännissä oksentanut 14 vuotta sitten. No, tavoitteessa onnistuttu, perskännit tuli vedettyä, miehen kanssa pääsin tanssimaankin, tuntui aika hyvältä kyllä. Miehinen kosketus, vaikkakin ihan asiallinen.

Lauantai valkeni, olo oli kohtalaisen heikko. Oksennukset odotti siivoojaansa. Siinähän se lauantai meni sitten oloa parannellessa. Olen minäkin koukuttunut Iholla-sarjaan ja katselin sitä netistä. Mä niin samaistun Venlaan! No, en onneks ole enää yhtä pahassa jamassa Tyypin kanssa kuin Venla tyyppinsä kanssa, mutta mä niin tiedän silti mitä se käy läpi.

Tytöt viettävät tänään aikuissynttäreitä  isällään. Exän sukua on tulossa, mun sukua myös on kutsuttu, vaan ei mua. Kuopus kysyi viikolla että onko mut kutsuttu  ja alkoi itkemään kun kuuli että ei ole. En ollut noista bileistä kuullut aikaisemmin kuin vasta kuopukselta. Tunsin aika suurta surua ja raivoa, mutta kuopukselle olin tietysti ihan normaali ja lohdutin että ei se mitään, vietetään täällä sitten omat synttärit ens viikonloppuna. Mä en taas ymmärrä mitä se exä ajattelee. No, what ever.

Sunnuntai. Pitää siivota. Johan tässä on 3 tuntia heräilty. Nyt reippaasti ja raivolla niin voi taas relata sen jälkeen :). Huomenna maanantai, ahdistaa.

4 kommenttia:

 1. hyvää settiä. ei tää tän pahemmaks voi mennä :)

  VastaaPoista
 2. Kannattaa seurata, mä oon aika varma että en ole vielä ihan pohjalla :D

  VastaaPoista
 3. en kyllä tota 14 vuotta niele sitten millään :D

  VastaaPoista
 4. No, mä en oo oksentelijatyyppi :D. Enkä oikeestaan juonut alkoholia 22-30 vuotiaana juuri lainkaan. Ja senkin jälkeen mulla on yleensä raja, jonka yli en pysty juomaan. Mutta nyt raja meni kyllä jostain syystä yli, tai sitten syömättömyys vaikutti niin paljon, että kävi vanhanaikaisesti :).

  VastaaPoista