Lukijat

perjantai 18. tammikuuta 2013

Treffeille

Tänään pitkästä aikaa treffeille :). En keksi nyt tähän hätään mitään kivaa tunnistetta tuolle miehelle, katsotaan sitten huomenna tarvitseeko se semmoista vai jääkö se vain satunnaiseksi tuttavuudeksi. Jännittää! Mies vaikuttaa ihan mukavalta ja tavataan julkisella paikalla ensin. Julkisen paikan jälkeisistä suunnitelmista  ei ole tietoa. Katsotaan minne se ilta mut kuljettaa :).

Eilen tuli suoritettua elämäni ensimmäinen katsastus! Menin varsinaisesti vain vaihtamaan omistajuuden autosta itselle, mutta siinä kassalla sitten kysäisin, että mahtaisko päästä samalla vaikka suoraan katsastukseen ja pääsinhän mä! Avaimet vietiin kädestä jo ennenkuin olin ehtinyt maksaakaan! Loistavan nopeaa palvelua!

Istuin kaakaoni kanssa odottamaan, jännitti aika paljon. Tiesin että etupäässä lonksuu joku kun sitä oli jo kertaalleen korjattu syksyllä, mutta lonksunta alkoi jo viikon päästä uudestaan. Seurailin että miten pitää toimia. Joo, kun oma auto ajetaan siihe odotuskopperon ikkunan eteen niin sitten auton omistaja pyrähtää halliin ja odottaa katsastussetää auton vieressä. Näin tein ja kohta katsastusmies kipittikin tuomaan papereita. Läpi meni! Olihan se sen lonksunnan havainnut, mutta ei osannut sanoa, että mistä se tuli. Lisäjarruvalo ei toiminut, mutta muuta huomautettavaa ei ollut. Jeeee!!! Mä olin varautunut, että sen lonksunnan takia tulee hylkäys. Aika hienoa!


1 kommentti: