Lukijat

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kaveripyyntö sadan vuoden takaa

Facebookiin oli tullut kaveripyyntö. Mun ensimmäiseltä poikaystävältä. Olin silloin 16-v ja lomaromanssi kasvoi parivuotiseksi etäsuhteeksi. Voi voi niitä aikoja :). Sen päättymisen jälkeen näin vuosikausia unta, jossa etsin tätä poikaa, etsin ja etsin, mutta en löytänyt.

No, hyväksyin kaveripyynnön ja kysyin että mikä sai hänet etsimään mut facebookista. Vastaukseksi sain että itseasiassa hän ei etsinyt, mutta kiva nähdä ja take care. Whaaat? Eikös sen nyt ole pakko ollut etsiä mut lähettääkseen kaveripyynnön? Mä en tietääkseni ole kaveripyyntöä lähettänyt. No, mutta kaveripyyntö sai hymyn huulille ja muistelot käyntiin :)

Päivä meni pihalla kaivellessa ja grillaillessa. Lapset tuli lähetettyä taas junaan. Illalle olis vielä ohjelmassa keittiön tyhjennys. Hymykuopparemppasähkömies tulee heti aamusta ja alkaa purkamaan keittiötä. Kivaa :).



2 kommenttia:

  1. Tuollaisista keveripyynnöistä ei ikinä tiedä, mitä niistä seuraa. Mieheni törmäsi 20-vuoden takaiseen tyttöystäväänsä ja rakentaa kotipesää nyt hänen kanssaan. Toivottavasti sinun tapauksessasi on onnellisempi loppu ;) Meidän tapauksessa tietysti miehen kannalta on ollut onnellinen loppu, kun löysi sielunkumppaninsa uudelleen, minun puolellani tilanne tietysti toinen, mutta onnellista loppua kohti mennään vaikka väkisin.

    VastaaPoista
  2. JOo, ei tule ongelmia siitä kaveripyynöstä, alkoi ottaa päähän jo koko jannu....

    VastaaPoista