Lukijat

perjantai 10. toukokuuta 2013

Perheenlisäystä

No niin, nyt se tapahtui. Vosu on tiineenä. Syksyllä syntyy. Ensireaktio oli sisäinen "voi vittu" ja hysteerisen kikatuksen pidätys. Toinen reaktio oli "voi vittu, voi vitunvitunvittu" ja "ei vittu miten tyhmä se tosiaankin on".

Tää ei jäsenny nyt ollenkaan mun tajuntaan. Mutta se mitä on jäsentyny on katkeruus. TAAS. Se, että se ei tosiaan musta välittänyt kun näin nopeesti uuden perheen pystyyn kyhäsi.

No, onnea heille, onhan Vosu jo 33, että kyllähän se biologinen kello varmaan tikittikin jo kovaa ja onhan siinä kiltit vauvansiemenet nyt istutettuna. Sitten kun putki on auki niin lisää vaan tulemaan.

Mun pitäis saada onniteltua niitä. Koitin etsiä valmista runoa, mutta ei oikein löytynyt. Sitten mä koitin itse runoilla:

Versio 1:

"Oi kuinka suloista, todistettavasti olet saanut nyt nusaista" Eiii, ei voi käyttää...

Versio 2:

"Oi rakas lasteni isä,
olen onnellinen että sulla on uusi pesä.
Sinne vauvansiemenen kylvit
ja eläkepäivilläsi vielä pyllyjä pyyhit"

Eiii, ei voi käyttää tuotakaan...

Ei tuu musta kai sit runoilijaa. Höh

Edit: Pyysin runoapuja yhdeltä tutulta muusikkomieheltä ja sieltäkän sitä riimiä alkoi tulemaan:

Onnea uudelle isälle - mitäs päästit sisälle
Menee ensi kesälle, että pääset pesälle
Jos nyt ottaa kaaliin, älä ammu maaliin, tähtää vähän pieleen, pane tämä mieleen!
Tää on neuvo pakanalle - heitä lasti lakanalle!

Siis aivan loistava ja ihan mun näköinen runo! :D Ja ei, en mä tuota lähettänyt, vielä ainakaan...

9 kommenttia:

  1. Eh heh heh, hyvät naurut sai. Juuri sopivat runot tämän hetkiseen mielentilaan:). Käyttöön vaan!

    VastaaPoista
  2. Pitää antaa vähän aikaa hautua tuon lähettämispolitiikan :). Huumori? Ei sillä enää ole :D Mutta syytön mä siihen olen!

    VastaaPoista

  3. Hienoja runoja :DD!

    -Siiri

    VastaaPoista
  4. En ole aikaisemmin juttujasi kommentoinut, vaikka vakilukija olenkin. Nyt kuitenkin täytyy sanoa, että luepa toi sun postaus uudestaan. Olisi varmaan syytä hankkia keskusteluapua jostakin.

    VastaaPoista
  5. En todellakaan usko hyötyväni keskusteluavusta pätkääkään. Ja on kuitenkin muistettava, että blogikirjoitukseni saattaa olla senhetkinen primitiivireaktio johonkin asiaan niinkuin nytkin oli.

    Ystävä sanoi ymmärtäväni fiilikseni, kun on itse kokenut saman, eli veikkaan, että ei sitä oikein ymmärräkään jos ei ole samassa tilanteessa ollut :)

    VastaaPoista
  6. Katkeruuden ymmärrän ja primitiivireaktionkin hyvin, mutta onko sulla niiden lisäksi syytä uskoa, että exäxi ja Vosu ovat tekemässä typeryyksiä? Toki he tuntuvat etenevän nopealla aikataululla.

    Hyviä runoja joka tapauksessa :)

    VastaaPoista
  7. Miksi sun niitä pitäis onnitella? JOhan tuo on selvää että jos he asuvat yhdessä niin aika normaaliahan tuo perheenlisäys on. Eiväthän heidän sinun tunteita tarvitse ajatella.

    VastaaPoista
  8. No joo,ihan hauskoja runoja,ei niissä mitään...mutta onkohan sun viisasta laittaa mitään exälle meneen,sitä ehkä kannattais miettiä?
    Exälläs ja Vosulla oma elämänsä,sen takia ei kannata olla katkera.Ethän sinäkään siihen elämään aikoinaan ollut tyytyväinen,pois halusit ja pois lähdit.Heiii,unohda koko exä ja tuleva muksu ja nauti elämästä! Katkeruus kuluttaa vaan sua ja tekee otsarypyt.

    VastaaPoista