Lukijat

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Liian kauan ehtikin olla hyvä fiilis

Noniin, loppuihan se hyvä fiilis. Olipahan outoa kun sitä kestikin niin kauan. Tänään poliisilaitos muisti mua ajokieltoasialla. Viimeisen sakon sain lokakuun alussa ja jostain kumman syystä ajattelin, että ei sitä ajokieltoa sitten tullutkaan kun ei mitään kuulunut. Joo, tulihan se. Tai tulee. Pitää maanantaina soittaa ja anoa jotain face-to-face-aikaa että pääsen itkemään livenä sinne. Ei tuu tekee tiukkaa. Poliisihallituksen ohje sanoo että mun rikkomuksista tulis 8-16 viikkoa kakkua. Hienoa.

Ei täs mitään, loistavat pyöräilykelithän siellä on nytkin, vettä tulee esterin perseestä. Ja tunnissahan sinne töihin polkee.

Kolmet näistä sakoista  sain eron jälkeen 2012 kun ei oikein ajatus ja havainnointikyky ollut huipussaan.

Voi helvetinhelvetti.

2 kommenttia:

  1. Niin, näinhän se menee: ensin ryvetään, sitten menee hyvin ja sitä jo luulee, että nyt mennään vauhdillä ylöspäin. Ja eikös sitten tule joku ja heittää takaisin sinne pohjamutiin. Ihan ninkuin yhden ihmisen elämässä olisi enemmän tilaa vastoinkäymisille, kun toisilla.

    Ihan epistä!

    VastaaPoista
  2. Niin, no omaa vikaahan toi oli, ei käy kiistäminen, mutta silti mua ottaa niiiiin kovasti päähän kun just oli kaikki mallillaan :(

    VastaaPoista