Lukijat

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Etukäteissynttärit

Eilen heräsin vapaaehtoisesti viideltä ja suuntasin näyttämään mirriä näyttelyyn. Poimin vielä Ystävän mirrinkin mukaani kun se on jumissa mun pentujen kanssa kotona.

No, siinähän se päivä meni sitten madellen, eikä suurta menestystä tullut, tiedossahan tuo oli eli ei yllättänyt. Saatiin ne prenikat mitä lähdettiin hakemaankin. Hyvä niin.

Ystävä kyseli että tulisinko mä näyttelyn jälkeen saunomaan ja vaikka ei olis kyllä oikein yhtään huvittanut niin meninhän mä. Pikapyörähdys kotona ja Ystävälle. No, siellä olikin sitten mun synttäribileet järkättynä, päivää liian aikaisin tosin kun tänään on vähän paha juhlia. Huh, lähempänä neljääkymppiä mennään nyt. No, ei kai se mitään.

Oli kolmen ruokalajin synttäri-illallinen, kukka-asetelmia ja kuohuvaa. Hieman olin pettynyt kun ei ollut miesstripparia :D



Kuohuva sai taas tekstarisormet näpyttelemään ja lähti Fanille semmoista tekstaria mitä mä en taida kehdata tänne  edes tunnustaa. Ihan kuin oisin kännimustis.Huoh. Kyllä mua taas hävettää vähän. Nooo, se on vaan elämää :)

Tänään olisi sitten paskakärpästentappotalkoot. Järjetön määrä kärpäsiä olohuoneessa, ihan kuin navetassa asuis. No, siltä kyllä vähä siellä haiseekin. 

Illalla saan ehkä hakea kaksi pentua oikeine emoineen Ystävältä, pienin rääpäle jää vielä sinne varaemon kanssa vahvistuman. 

Kiitos Pepposelle kivasta blogiesittelystä :). Siirryn luostariolosuhteisiin X-ajaksi. Tosin Pepposen luostari on kyllä hmm... vähintäänkin miälenvikaisen erikoinen :D

Äitikin soitti äsken. Toivotti hyvää synttäriä ja kertoi että ovat mökiltä ajamassa tänään kotiin ja olivat ajatelleet että voisivat tulla vaikka käymään tänään, mutta eivät taida ehtiäkään kun menevät mutsin miehen siskolle tuohon 15 kilometrin päähän. Just joo. Mutsihan ei ole täällä käynytkään vielä. Eikä varmaan vähään aikaan tulekaan käymään. Ihan sama. Tai no, ei se ole, kyllä sitä vielä tämänkin ikäisenä sitä äidin hyväksyntää kaipaisi. 

7 kommenttia:

  1. Hyvää syntymäpäivää! Meillä juhlitaan tänään kuopuksen 2v synttäreitä vaikka tyty täytti sen jo perjantaina.
    Onneksi kisut voi jo paremmin.
    Tuo on niin totta, vaikka kuinka ikää tulisi lisää niin oishan se hienoa kun kelpais vanhemmillekin.

    VastaaPoista
  2. Hyvää syntymäpäivää rakas Puolinainen! <3 <3 <3!!!

    Btw, Luostari ei ole mikään mielenvikainen paikka vaan suuren viisauden tyyssija ;D

    VastaaPoista
  3. Hyvää synttäriä!!!

    Voi, olipa ihana ylläri Ystävältä, todella! (niitä siis on, jippii!)

    Hmm...noi tekstarit jäi nyt kiinnostamaan.. ;)

    VastaaPoista
  4. Paljon onnea! Mielenkiintoinen blogi sulla, luin parissa päivässä alusta tähän saakka. Aihepiiri kiinnostaa, vaikka oma ydinperhe toistaiseksi ehjä onkin. T: R

    VastaaPoista
  5. Kiitos onnitteluista, ikäkriisiä pukkaa vaikka mieleltäni olen yhä 15-v. Tänään asiakaspalvelutilanteessa meinasin revetä nauramaan kun radiosta tuli jotain lempinimiä ripulille :D. Oli oikeesti tiukka paikka pysyä asiallisena. Niin, aikuinenko, juuei :)

    Tervetuloa uudelle lukijalle :)

    VastaaPoista