Lukijat

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Hengissä vielä



Eilen hymykuopparemppasähkömies kävi purkamassa kattoa ja totesi että moka oli hänen. Oli kiristänyt jonkun nippelin liian tiukalle ja se oli haljenut ja vuoto aiheutui siitä. Eli kustannuksia mulle ei tullut (iso HUH). Sai uuden kaappirungon paikalliselta toimijalta jo samana päivänä ja illalla keittiö oli kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan! Loistavasti toimittu.

Leikatulta emolta ei tule maitoa tarpeeksi ja yksi penska on täysin käsiruokinnalla Ystävällä (mä en tiedä miten mä tästä kiitollisuudenvelasta selviän). Eilen aamulla sainkin idean että haen sijoituksessa olevan emon pentuineen (jo luovutusikäisiä)  sijoituskodista ja kokeilen että suostuisikohan tämä emo ottamaan nuo vauvat hoitoonsa. Lähdin siis ajamaan 400 kilometriä töiden jälkeen, kyllä väsytti kun pääsin kymmenen jälkeen kotiin. Tänään yritetään sitä emonvaihdosprojektia kun pääsen töistä. Saa pitää peukkuja.

Aamupäivällä Tyypiltä tuli tekstiviesti "Mulla on ollu vähän ikävä sua".

7 kommenttia:

  1. Toihan on tosi hyvä uutinen, että et joutunut maksamaan keittiöremppaa ja että kaikki on jo korjattu! Hienoa toimintaa hymykuopparemppasähkömieheltä!
    Peukutan kisuille!

    VastaaPoista
  2. Yläpeukut keittiöstä, ja pidetään ne peukut ylhäällä varaemoa varten.

    Tyyppi on tyhmyri.

    VastaaPoista
  3. Keittiönkaapit Jee! (auttiks puhdistus heti ..?)

    Peukut Kisuille!

    Tyyppi käyttää. Unohda. (paraskin sanoja..)

    VastaaPoista
  4. Joo, Tyyppi on kakkapää, ei leikitä sen kans enää.

    Emo ei huolinut toisen pentuja, eli näillä mennään siis...

    VastaaPoista
  5. Harmi, ettei toinen emo huolinut... useinhan ne sen tekee. Kokeílitko vielä uudelleen?

    Eläköönhuuto myös täältä tuolle keittiölle ja hymykuopparemppamiehelle! Harvineinen remppamies. Yleensä ne eivät virheitään tunnusta;

    VastaaPoista
  6. Ystävä huomasi, että yhdeltä sen naaraista tulee maitoa. Oli omat pennut jo kasvattanu talvella, mutta nyt oli innostunut imettämään niitä isoja. No kokeiltiin sitten sillä ja ONNISTUI! Kaksi pentua on nyt tällä varaemolla ja yksi omalla emolla, eri huoneissa hoitavat ettei tule konflikteja. Hieman olivat jo kasvaneet viime yön aikana. Vielä ei uskalla juhlia tosin.

    Joo, hymykuopparemppasähkömies on IHANA! Sanoin sille maanantaina että katsotaan mihin mun kotivakuutus taipuu, että josko sieltä saisi apuja. Siinä kohtaa hän sanoi, että katsotaan ensin että kenen vika tämä oli! Siis se on epätodellisen hieno mies. Harmi kun sen on oltava homo kun mä en sille kelpaa :D Heh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi läski, kaikki ne parhaat on homoja! Pitäiskö mennä sukupuolenvaihtoon?

      Poista