Lukijat

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Syyssurkeus valtaa

Kesä on ohi nyt. Syksy tulee ja yksinäiset pimenevät illat. Lämmityskausi alkaa kohta. Mieliala painuu alaspäin ja talviuni tulee.

Ilmoittauduin lavatanssikurssille, suurin osa kenelle olen kertonut, ovat nauraneet mulle. Viimeisimpänä iskä, sisko ja sen tyttöystävä. Tyyppikin nauroi, niin... ei siitä sen enempää. No, ei se mitään saahan sitä nauraa.

Myös Mindfulness-kurssille olen ilmottautunut. Mielenkiintoista, vai miälenvikaista, no, ihan sama. Ei saa kuulemma jäädä tuleen makamaan vaan pitää lähteä ihmisten ilmoille. Tänään kyllä vain nukuin, en saanut edes vaatteita päälle.

Huomenna paremmalla tsempillä kun on töihin meno.


3 kommenttia:

  1. Jep. NIIN samat fiilikset! Mäkin yritän sinnitellä makaamista ja lamaantumista vastaan, mutta... kurssillekin koetin, kolmeen ilmoittauduin, yhdelle pääsin. Yksi lauantai siis hoidettu :)
    Muuten pää raksuttaa koko ajan, eikä tiedä mitä tekis, minkään suhteen. Paska.

    VastaaPoista
  2. Lavatanssit on varmaan hyvä juttu, saat liikuntaa ja sosiaalista toimintaa samassa paketissa :).

    Samat tunnelmat täälläkin, syksy painaa päälle ja yksinäiset illat tuntuvat pahemmilta kuin kesällä valoisina öinä. Nettitreffiprofiilinkin aktivoin taas, mutta en kyllä jaksa panostaa siihen mitenkään juuri nyt, vaikka yksinäisyys ei tunnukaan hyvältä.

    Mindfulness-kurssia olen itsekin miettinyt, sellaista olisi syyskuussa tarjolla. Paikallisen kansalaisopiston kurssitarjonta julkistetaan vasta huomenna, täytyy selata sekin läpi. Joku kielikurssi tai vaikka puutyöpiiri vois olla jees.

    Kotiin passivoituminen ei kuitenkaan ole vaihtoehto. Kun saan tässä aamukahvit juotua niin lähden kuntosalille ja sieltä tultua voisin mennä siivoamaan ulkovarastoa. Omakotitalossa on onneksi aina jotain pientä jota voi väkertää :).

    VastaaPoista
  3. Meinasin jo jatkaa venäjän opiskelua vaan pitäsköhän yrittää jotain lavatanssin tyylistä että jos sieltä virtaa...

    VastaaPoista