Lukijat

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Eteisen remppa edistyy

Päätinpäs aloitella eteisen maalausta. Paskaisen mintunvihreän värin päälle maalautuu ihanaa maitokaakaonruskeaa, samaa kuin keittiössä. Ihana väri, ihan kuin olisin ite valinnut :D. Niinkuin huomaa, maalarinteippi on nössöille, eli tarvii maalailla vielä kattolistaa vähän myöhemmin :D. Päätin että pohjatyötkin on ihan riittävän hyvät mulle. Ei ammattilaistasoa, mutta riittävät.

Ensimmäinen kerros vedetty, tarvii vielä toisen kerroksen. Tyydyttävää, todella tyydyttävää!




Eteinen on kaksiosainen, nyt vedän vain tuon "sisääntuloeteisen". Se toinen osa on vähän monimutkaisempi ja vaatii enemmän nipertelyä. Mutta kun pääsee tulemaan ihanaan eteiseen ulko-ovesta niin se riittää tähän hätään.

Sitten kun maalaus on valmis niin tarvitsen yhden kaapin Ikeasta. 2 metriä pitkän ja meinaan mahduttaa sen Yarikseen. Yritin lainata isompaa autoa Ystävältä, mutta ei lämmennyt ajatukselle, joten olkoon. Pärjään aivan mainiosti Yariksellakin prkl. Ehkä.

Enää 1,5 tuntia niin saan alkaa vedellä toista kerrosta, jeejeee :).

Mun sielu lepää kun katselen tuota väriä *hymyilee seesteisesti*

5 kommenttia:

  1. Herkullinen väri. Alkoi tehdä mieli kahvia :)

    Bää, mullekin tollasta seesteistä juttua....

    VastaaPoista
  2. Se on aina ilo huomata että on naisia jotka eivät jää tumput suorina seisomaan vaan hoitavat jutut omin päin, se nimittäin kertoo luonteesta aika paljon. Värikin on ihan ok sillä vaaleammassa olisi näkynyt kaikki lika (eteinen on yleensä kovilla = kosteat vaatteet, kamaa tuodaan ja viedään etc.) ja taas tummempi olisi tehnyt tilasta pimeän kopin.

    Eikö Ikeassa muka ole kotiinkuljetusta vai pitävätkö palvelulla sikahintaa? Toivottavasti saat asian järkättyä jotenkin.

    VastaaPoista
  3. On kotiinkuljetus joo. 200 euron kaapin kotiinkuljetus maksaa 99 euroo. Vedän sen kaapin vaikka jeesusteipillä yariksen katolle prkl

    VastaaPoista
  4. Jo on törkeä hinta...

    VastaaPoista
  5. Ikeastahan kaikki tulee/haetaan osissa :)

    VastaaPoista