Lukijat

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Proggis jatkuu

Tänään jatkuu katon maalaus. Ensimmäinen kerros vedetty. Ottaa päähän kun joutuu odotella kuivumista! No, muistin että iskä toi mulle jotain ihania sähkövehkeitä ja päätin katsastaa että mitä ne on. Jeeeee, hiomahiirulainen (sen mä tunnistin ja koin että osaan jopa käyttää)! Pakkohan sitä oli testata, aloitin eteisen ikkunalaudasta, jossa on tommoinen halkeama ja toi mikälie päällyste purkautuu. Rapsuttelin ruuvarilla suurimmat pois ja hioin ja vetelin pakkelia päälle. En tiedä kestääkö, mutta kokeillaan :)


 Hiirulainen ja sen kaveri. Toi toinen kaveri näytti niin isolta ja painavalta että jätin siihen tutustumisen myöhempään ajankohtaa.

Eteinen on tuommoinen vaaleanvihreä, paskainen ja ällöttävä. Vetelen sen varmaan samalla värillä  kuin keittiön. Hymykuopparemppasähkömies maalasi tuon toisen oven, mutta tuo vasemmalla näkyvä ovi on semmoinen kivan keltaisen kukertava, eli sekin pitäisi maalata joskus. Noo, kaikki aikanaan. Nyt on toi katto ja sitten eteisen seinät! Harmittaa kun viikonloppu loppuu kesken, toi pakkeli ei kyllä varmaan ehdi kuivua tän päivän aikana että pääsis maalailemaan. Kohta saa varmaan onneks maalata ton katon toiseen kertaan, eli se olis sitten valmis ja saan valaisimen paikalleen :)

IIIHHANAAA!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti