Lukijat

lauantai 25. tammikuuta 2014

Hyökkäys

Heräsin tänään puoli kuusi ja lähdin ajelemaan kissanpentuja uusiin koteihinsa. Nukuin vähän ja huonosti johtuen eilisestä. Sain äitini miehen siskolta uhkauksen ja katkeraa tylytystä. Hänellä oli KOLME vuotta sitten sijoituksessa kissa puoli vuotta mutta antoi sen mulle takaisin kun ei pystynyt pitämään. Kissaa jouduttiin käyttämään lääkärissä hänen mukaansa 300 euron edestä, johtuen siitä ettei hän pystynyt ilmeisesti pitämään kissaa erossa siivouskemikaaleista ja kissa oksenteli. No, long story short, hän ei maksanut kissasta koskaan mitään, mutta nuo eläinlääkärikulut jäivät ilmeisesti kytemään pinnan alle. Eilen alkoi sitten fb:sta tulla tilitystä, kuin kirkkaalta taivaalta. Olen kauhea hyväksikäyttäjä ja eläinsuojelurikollinen kun pidän kissoja lukittujen ovien takana ja jopa ulkovajassa. Hän ei ole siis koskaan edes käynyt mun luona. Selitin ystävällisesti miksi kissat olivat kesällä ulkorakennuksen ASUINhuoneessa ja että totta kai pojat ja tytöt pidetään erillään ja omissa tiloissaan. Oli ilmeisesti kännissä eikä järkipuhe tehonnut. Hän lähettää kuulemma eläinsuojelutarkastajat mun ja Ystävän taloille niin loppuu tämä bisnes. Tuli paha mieli ja järkytyin. En sen takia että pelkäisin mitään tarkastusta vaan sen takia kun ei kukaan ole mun kimppuun koskaan tolleen hyökännyt. Mun talokin on kuulemma niin kamala että ihan oksettaa. No mutta se siitä.

Tänään lähdin siin ajelemaan ja 9 tuntia meni ajellessa, mutta nyt on kisut viety uusiin koteihinsa. Huomenna vien vielä yhden uuteen kotiin  niin viikonloppu alkaakin olemaan sitten siinä. Tämä loppuilta menee puhelinta kytätessä. Jos vaikka tulisi viestiä. Huoh...5 kommenttia:

 1. Jotkut ihmiset vaan on niin katkeria ja haluavat kylvää sitä ympärilleen. Varsinkin jos kokee itse jotenkin huonoa omaatuntoa tai epäonnistumista.

  Fb on just siitä niin inhottava, että sinne voi kännipäissään laitella mitä sattuu ja sotkea asiansa pahastikin - tai ihmissuhteensa - vielä pahemmin kuin tekstareilla.

  VastaaPoista
 2. Huh, huh!!!
  Kyllä tuosta saakin pahoittaa mielensä. Siitäkin huolimatta, että oli tainnut täti nousta väärällä jalalla ja astunut vielä pahasti korkin päällekin.

  Meille tuli Cheers aikoinaan ongelmatapauksena ja kasvattaja sanoi tulevansa hinnassa vastaan. Oli siis hänen ehdotus, että ottaisimme Cheersin meille. Syynä oli Cheersin ääretön stressaaminen ja käyttäytymishäiriöt aina, kun heillä oli pentue talossa.
  Kuten voit arvata, olemme mm. tässä viimeisen puolen vuoden aikana maksaneet pienen omaisuuden eläinlääkärikuluja. Mutta ei tulisi missään vaiheessa mieleenkään alkaa räyhäämään siitä kasvattajalle.

  Päinvastoin, hän sanoi viime viikolla, että haluaisi antaa meille ensi syksyn pentueesta yhden pennun kuluitta kiitoksena kaikesta siitä, mitä olemme tehneet Cheersin hyväksi. Miehen kanssa tuosta viimeksi eilen puhuimme ja olimme kumpikin sitä mieltä, että haluamme maksaa vähintäänkin rokotukset ja sirutuksen. Harva rehellinen kasvattaja jää voitolle pentujensa kanssa.

  Suututtaa puolestasi ja kovasti!

  VastaaPoista
 3. Eikös tuosta huomaa myös sen, ettei tuo nainen tiedä asiasta mitään? Ja mahdollisesti tarkastajan tullessa (vaikka luulen, että tätsy vaan uhoaa) sulla on kaikki kuitenkin niinkuin pitääkin. Eli pitkä nenä tädille!

  VastaaPoista
 4. No mehän tästä jo puhuttiinkin tuolla toisaalla mutta en silti lakkaa ihmettelemästä tuon ämmän kusipäisyyttä. Sillä taitaa olla elämässä vähän huonompi vaihe kun ei ole muuta tekemistä?

  VastaaPoista