Lukijat

tiistai 14. tammikuuta 2014

Synttäri-meltdown

Hyvää syntymäpäivää kuopus 11-v. *hakee vessapaperirullan kaveriksi ja ottaa kakkossiideristä kulauksen*

Aika vaikee iltahan tästä tuli sitten.

Pitkiä nämä aamuvuoron jälkeiset illat kun pääsee jo kolmelta. Kotimatkalla huomasin, että lämppäri alkoi ihanan lämpimän sijasta puhaltamaan kylmää. Instant flashback kahden vuoden takaiseen aikaan.  Rämppäsin lämppäriä hetken ja vähän ajan päästä lämpöä tuli taas. Pääsin kotiin lämpimän tuulahduksen saattelemana.

Kuulemma jäähdytinnesteet pitäis tsekata ekana. Joo, kohta, tai joskus.

Otin siiderin ja toisen. Tokan alussa tuli vitutusitku liittyen kaikkiin epävarmuustekijöihin mun elämässä. Saunamiesasiakin on vielä jollain pienenpienellä liekillä kytemässä. Otan rauhassa, siis näyttelen ottavani rauhassa, sen suuntaan siis. Nytkin olis tehnyt mieli kysyä siltä neuvoa, mutta en mä voi. Kyllä mä nyt prkl töihin ajelen vaikka ilman lämpöäkin.

Soitin Samulin "ei mitään hätää" ja itkin. Suutuin, heitin molemmat tyhjät siideripullot seinään niin täysillä kuin sain, itkin vähän lisää ja monta päivää oireilleeseen kyynärpäähän sattui vähän lisää. Olis pitänyt heittää edes vasurilla, kohta oon taas työkyvytön prkl. Pannaan Feldeniä ja toivotaan parasta.

Paska ilta.

6 kommenttia:

 1. Kurja tilannehan se on kunyksin kelailee juttuja mutta soita sille saunamiehelle koska täytyyhän sun saada se lämppäri toimimaan. Muuten sua vituttaa joka aamu (koska talvi jatkuu ja kelit mahdollisesti kylmenee) eikä se muutenkaan ole terveellistä/turvallista lasit jäässä päästellä pitkin maakuntaa.

  Tiedät kyllä että hengessä mukana <3

  VastaaPoista
 2. Voi sinnuu,elä itke. Käy Tojon huoltoliikkeessä ja sano pojille,et lisää sun auton syyläriin nestettä,sillä nestevajaus voi aiheuttaa ylikuumenemista!Elä mene itse läträileen,se neste kun pitää lantrata ja kaataa paisuntasäiliöön vain max-merkkiin asti ja sen korkin avaamisessa pitää olla varovainen,jos on kone lämmin!Pimmeessä et ossaa kuitenkaan.Jos sä neuvoja autoon tarvit kysy multa,mä jotain tiedän,vaik muija olenkin. :D

  VastaaPoista
 3. Nestettä on lisätty jo, osasin ihan ite, valkkasin universaalin nesteenkin :). Pitää toivoo että sillä korjaantui!

  VastaaPoista
 4. Hyvä Puolis! Nyt minäkin vasta huomasin,et jakelen neuvoja vuorokauden myöhössä. :D

  VastaaPoista