Lukijat

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Naisen raivo

Oon pohtinut näitä naisen raivon mahdollistamia voimia. "Vittu mä mitään apua tarvitse"-leimahdus päässä ja sitten tapahtuu.

Tässä muutama esimerkki esimerkki viime muutolta. Sohva otti pompun olkapäästä mutta siirtyi sisään http://puolinaisenero.blogspot.fi/2012/05/muutto-lahestyy-taas.html

ja massiivipuinen kaappi siirtyi myös sisään http://puolinaisenero.blogspot.fi/2012/12/nain-se-hoituu-asenteella.html

No, tällä kertaa leikin "heikkoa" naista ja siirsin Saunamiehen avustuksella vanhan sohvan piharakennukseen. Saunamies naureskeli mulle "et oo tätä yksin varmast sisään siirtänyt". Hah, todellakin olin! Se ei ole vissiin tutustunut ilmiöön nimeltä naisen raivo, joka antaa moninkertaiset voimat (tosin vammoja siinä saattaa tulla kyllä siirtäjälle ja siirrettävälle).

Sohvan siirron jälkeen Saunamies tuli seisoskelemaan mun eteiseen ja juttelemaan pariks minuutiks. Voi jestas sitä seksuaalista jännitettä ja silmäpeliä. Kukaan ei koskenut kehenkään. Saunamies lähti, mä jäin kiemurtelemaan himoissani. End of story. Tai jotain sinne päin. 


3 kommenttia:

 1. Onhan se nähty :) Sä oot sisupussi!

  VastaaPoista
 2. Totta ja jos ollan rehellisiä niin naisen raivo (voimat) on miehiä rankemmat - ainakin jos suhteuttaa fyysiseen rakenteeseen. Tästä ja erilaisesta pyykestä johtuen ne naisten väliset tappelutkin ovat paljon raaempia kuin ukkojen keskinäiset ja niissä sattuu tosi ilkeitä vammoja.
  Merkittäköön jälleen muistiin että kannattaa varoa kilarit saaneita naisia :D

  Sun olis täytynyt tehdä aloite (jota saunamies todennäköisesti odotti) niin olisit saanut venyteltyä sen kantourakan päätteeksi :P

  VastaaPoista
 3. Monet Lundiat ja Ikeat on naisen raivolla koottu täälläkin. Tuttua.

  VastaaPoista