Lukijat

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hammasharja ja r... ihastusta

Kelailija-viikko takanapäin, yksi "vapaapäivä" pidettiin arkena ja tänään toinen kun lähtee kaverinsa kanssa ulos. Tuli eilen illalla yökyläkassin kanssa ja toi mun luo hammasharjan jonka jätti tänne seuraavaa yökyläilyä varten :). Hammasharja, iso askel :D. Meillä oli ihana ilta, höpötystä, siideriä, musiikkia, kosketuksia, söpöilyä, vaaleanpunaista. Kolmen aikaan päästiin nukkumaan ja heräiltiin hiiiitaaasti aamulla. Kuunneltiin siinä pötkötellessä ja toisiimme kietoutuneina musiikkia mm. tämänPepe Willbergin Aamun:).


Kirjoitettuna nämä tapahtumat kuulostavat kyllä niin ällön siirappisilta ja korneilta, mutta ei se mitään :). Pitää nauttia niin kauan kuin kestää :).

Kelailija lähti ja päätin että vuosi sitten aloitettu ontelokudematto tehdään valmiiksi vaikka käsi lähtisi irti. Projekti on ollut holdilla kun kädet ei oikein kestä sen tekemistä. Nyt oli enää kaksi kerrosta jäljellä ja päätin että se valmistuu tänään. Ja tadaa!

Se on siinä! Feldeniä kyynärpäähän ja Arcoxiaa napaan, kipeetähän se teki, mutta valmis on! Ei täydellinen, mutta mun eka ja olen tosi ylpeä siitä! Tiimarin ruskea kude loppui kesken ja jouduin jatkamaan valkoisella Novitan kuteella, mutta ihan hyvän näköinenhän siitä tuli kuitenkin. Halkaisijaa matolla on 107 cm. 


Tänään oli ihana päivä, aurinkoakin näkyi, tosin tuulee niin että peltikatto lähtee irti, mutta sisällä on lämmin. Illalla laatuaikaa itseni kanssa ja fiilistelyä :)

Mun elämä on tällä hetkellä aika ihanaa :)
13 kommenttia:

 1. Kyllä saa olla siirappia silloin kun siltä tuntuu <3 Sää osaatkin varmasti vastata mua pohdituttaneeseen kysymykseen, että onko tuo maton tekeminen yhtään samanlaista kuin tekisi jättimäistä pannulappua. Vai tarvitaanko jotain yliluonnollisia ja mystisiä käsityökykyjä?

  VastaaPoista
 2. No, tässä mun patalappuprojekti :D http://puolinaisenero.blogspot.fi/2013/02/terapiapatalappu.html

  Tuo matto oli helppo kun vain luki kunnolla ohjeen ja seurasi sitä! Juhannusruusumatto kyseessä. Ekaks lähti tulemaan sipsimallinen matto, mutta se johtui vain mun sisälukutaidon heikkoudesta :).

  Mulla ei ole yliluonnollisia ja mystisiä kykyjä, joten niitä ei todellakaan tarvita :D. Ja ontelokuteen ostaisin netistä, Novita on ihan helvetin kallista!

  VastaaPoista
 3. Hieno matto! Nauti nyt oikein kunnolla!!! KIVA!

  VastaaPoista
 4. Mejän lapset on varmasti olleet samassa (E:n?) koulussa :)

  VastaaPoista
 5. Minkä ikäisiä Sanna sulla on? E:n koulussa juu

  VastaaPoista
 6. Syntyneet 1999 ja 2001, sopivasti eri vuosituhannelle...

  VastaaPoista
 7. Heh, varmaan luokkakaveri siis tuo nuorempi, tai sitten rinnakkaisluokkalainen :).

  VastaaPoista
 8. Ollaan sitten saatettu joskus nähdäkin :)

  VastaaPoista
 9. Päivitystä kaivattais täällä :)

  VastaaPoista
 10. Mä ajattelin tossa yks päivä että haluaisin kirjoitella jotain, mutta en vain keksinyt mistä kirjoittelisin :). Yritän kirjoitella tässä lähitulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
 11. No kiinnostais ainakin täällä kuulla esimerkiks sun ja Kelailijan suhteen kehittymisestä...

  VastaaPoista