Lukijat

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Jännittäviä työasioita

Vuosi sitten irtisanouduin vakituisesta duunista tilitoimistosta http://puolinaisenero.blogspot.fi/2013/04/pelottaapelottaapelottaa.html  ja otin määräaikaisen kesätyön vastaan ihan vain päästäkseni pois sieltä helvetistä, jossa 8-12 tuntia päivästäni vietin. No, kesäduuni vaihtui määräaikaiseen äitiyslomitukseen asiakaspalvelussa ja olen viihtynyt todella hyvin vaikka työtehtävät eivät taloushallintohommia olekaan. Tänään sitten kuulin palkanlaskijamme irtisanoutumisesta ja lähestulkoon juoksin perähuoneeseen johtajan luokse kysymään että millaisia kriteereitä siihen paikkaan olisi, että mahtaisinkohan mä täyttää niitä, että olisin todella kiinnostunut. Kuulemma täyttäisin hyvinkin pitkälti kriteerit! Kehui mua suurinpiirtein maasta taivaisiin että kuinka on ollut muhun niin tyytyväinen ja on kuullut hyvä palautetta musta yms... Melkein tuli tippa linssiin! Elämme siis jännittäviä aikoja, tuo työpaikka olisi vakituinen ja läheltä sitä mitä olen tehnyt ja mitä osaan. Uuttakin asiaa toki tulisi, mutta hyvähän se vaan olisi!

Palkanlaskijalla on vain 2 viikon irtisanomisaika, eli päätöksiä varmaan tulee aika pikaisestikin! Sanoinkin johtajalle, että tekisin mitä vain työtehtävää tässä firmassa, että täällä on asiat niin hyvällä mallilla! Mun on pitänyt tuo palaute antaa jo aikaisemminkin, mutta nyt se osui ehkä parhaimpaan saumaan.

Pitäkäähän peukkuja!!!

9 kommenttia:

 1. Kaikki neljä on pystyssä. Kyllä sä sen saat!!

  VastaaPoista
 2. Vau! Pidän peukkuja, että saat ton paikan :)

  t: "vanha täti"

  VastaaPoista
 3. Oi hitsi! Jos tuossa nyt ei ole kyse sun paikasta, niin sitten tuskin missään.
  Roppakaupalla onnea matkaan. :-)

  VastaaPoista
 4. Peukut on pystyssä ja varpaat kans :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa! Kyllä se elämä vaan kantaa riskinottajaa :) Tarkoitan, että kun uskalsit lähteä siitä vanhasta paikasta määräaikaiselle sopimukselle. Onhan se ihan selvä, että sie sen paikan saat, kun noin kehutaan.

  VastaaPoista
 6. Tässä on vaan se mutta, kun tähän äitiyslomituspaikkaankin pitäisi saada joku että homma pyörisi. Pelkään että jää siitä kiinni...

  VastaaPoista
 7. No kyllähän sä kaksi pallia klaaraat lyhyen aikaa :)

  VastaaPoista
 8. Kyllähän mä muuten mutta kun tuo äitiyslomitusjobi vaatii fyysistä läsnäoloa paikassa, jossa ei pysty sitä toista hommaa suorittamaan... Mutta katsotaan ja toivotaan parasta!

  VastaaPoista