Lukijat

torstai 17. huhtikuuta 2014

Timantti

Johtaja oli soittanut irtisanoutuneelle palkanlaskijalle ja kehunut mua maasta taivaisiin. Olen kuulemma timantti! Leuat loksahti kun luin palkanlaskijan sähköpostia, jossa tästä lempinimestä kertoi. Timantti :D Ei hitto! Timantit on ikuisiaaaa-aa-aaa (Cheek-örähdys). Tänään pomo huikkasi mut huoneeseeni (pieni organisaatio, mutta silti helvetin monta pomoa, tuttua varmaan muillekin) ja halusi jutella. Pomo on siis eri kuin Johtaja, palkanlaskijaksi jos pääsisin niin olisin Johtajan alainen.   Pomo oli ihan positiivisella mielellä ja kehui mun monipuolista osaamista yms, mutta huolena on se, että miten tämä mun nykyisen paikan tuuraus järjestyy. Ensi viikolla kirjanpitäjä palailee lomalta ja hän on aika isossa osassa tätä koko kuviota. Olen tuuraillut häntäkin tässä tämän viikon aikana maksuliikenneasioissa. Kirjanpitäjä on yksi syy, miksi palkanlaskija lähti, ilmeisesti toisille aika hankala ihminen, mulle on toistaiseksi aina ollut tosi mukava. Jotain varpailleastumiskuviota siinä vissiin oli.

Pomollekin sanoin että teen ihan mitä vain hommaa jos vain saisin vakkarisopimuksen, pomo jotenkin silleen sanoi että varmaankin saan vakkarisopparin mutta työnkuva ei ole vielä selkeä. Ihan sama mulle, kaikki muut työt käy, paitsi tuotannossa en ehkä pärjäisi kun siellä ei ole naisia, Mulla on kuulemma monipuolista osaamista jota tässä firmassa tarvitaan (joo, osaan vähän sieltä sun täältä, mutta en mitään kunnolla, no, vasta vuoden olen ollutkin).   Aika hienolta alkaa näyttää mun kannalta!!! Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa kuitenkaan. Varovaisen optimistinen olen kuitenkin :).

Päivä paistaa!

Se tunne kun yöllä havahtuu siihen että rakas tulee tiukemmin lusikkaan, rutistaa hellästi ja pussaa selkää...

Hyvää Pääsiäistä rakkaat lukijat!

9 kommenttia:

 1. Wau! Aika harvoin sitä työelämässä saa kuulla olevansa timantti. Voit ottaa kehun hyvillä mielin vastaan ja olla ylpeä siitä. Bling, bling. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bling :). Ihan hämmentävää saada tuollaisia ylisanoja, vaikkakin mutkan kautta mutta kuitenkin :)

   Poista
 2. Ole vaan reilusti ylpeä itsestäsi, Timantti! Ja peukut on pystyssä, että jotain mukavaa työtä järjestyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin vain mä en näe sitä mistä noi ylisanat kumpuaa, mutta koitetaan olla ylpeä :). Kiitos!

   Poista
 3. Oih, ihana lukea että siellä paistaa henkinen aurinko! Terkut pitkäaikaiselta lukijalta, joka ei koskaan oo tainnut kommentoida yhtikäs mitään!

  VastaaPoista
 4. Oikein munarikasta pääsiäistä Timantille! :D
  "vanha täti"

  VastaaPoista
 5. Eihän tuommoista voi ollakaan :D *iloinen puolestasi*

  VastaaPoista
 6. Jee, oon onnellinen sun puolesta, että sulle päivä paistaa! :)

  VastaaPoista