Lukijat

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Menneet kummittelee

Kelailija on aika mustasukkainen minusta (ihan hyvällä tavalla). Kerroin jo heti alkuun että en ole todellakaan elänyt selibaatissa eroni jälkeen ja se oli siinä kohtaa ihan fine. No, tapahtuipa eräänä päivänä kun mun puhelin oli samassa huoneessa kuin Kelailija ja itse olin toisessa huoneessa. Puhelimeen tuli tekstari. Mulla näkyy lähettäjä heti suoraan näytöllä. Pekka Mannerheimintie (nimi ja tie muutettu) oli lähettäjä. Noloa! Olin siis nimennyt tyypin etunimellä ja tiellä, jolla asuu. En mä tarvinnut sen enempää lisätietoja siitä. Seksisuhde vain. Viime syksynä tapahtunut. Kelailija kiikutti puhelimen mulle ja kertoi että mulle tuli viesti. "Pekka Mannerheimintie" komeili näytöllä. Ai hitto mua hävetti, olis ollut edes oikea nimi siinä eikä mikään tien nimi. No, kerroin niinkuin asia oli, eli menneitä asioita enkä ole ollut yhteydessä tyyppiin tänä vuonna. Vastasin Pekalle että olen onnellisesti parisuhteessa kun kyseli siis kuulumisia (varmasti olisi ollut vain seksiä vailla). Näytin vielä Kelailijallekin mitä vastasin ja asia oli ainakin näennäisesti kunnossa.

Jatkoin sitten muutama päivä sen jälkeen keskustelua aiheesta minä ja miehet ja kerroin että mulle on sinkkuajoilta jäänyt muutama mies ihan ystäväksi, joiden kanssa  välillä jokunen viesti laitetaan, kysellään kuulumisia. Tyypistä tietää ja kerroin että välillä Tyypin kanssa viestiä laitetaan, yleensä Tyypin aloitteesta. Ei K mitenkään innoissaan asiasta ollut, mutta hyväksyi sen kai kuitenkin.

Saunamieskin laittoi viikonloppuna viestiä vaikka  tietää tasan että olen parisuhteessa. Viesti oli hyvin suorasukainen, arvailun varaan ei jäänyt mitä halusi. Onneksi K ei sitä nähnyt enkä joutunut selittelemään. Siihen viestiin en vastannut mitään.

Piti vielä kirjoitella muutenkin aiheesta sinkkuus, seksisuhteet ja seksuaalisuuden kehittyminen, mutta Kelailija tulee ja parisuhdeilta alkaa :). Jatkan siis aiheesta toisella kertaa...

7 kommenttia:

 1. Noita sattuu mutta pitäis toisen (oli se sitten parisuhteen kumpi osapuoli tahansa) ymmärtää että elämää on ollut ennenkin. Toisaalta saat olla tyytyväinen K:n "mitä perkelettä?!" - asenteeseen koska se osoittaa että kaveri tykkää susta tosissaan.
  Sä olet kietounut sen pauloihis....;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietty mä olenkin ihan tyytyväinen että on mustis kun kukaan ei ole musta koskaan ollut mustis :). Tietty silleen että pysyy normaalin rajoissa se mustasukkaisuus. Joo, se on ihan langennut muhun, kukapa ei olis ;)

   Poista
 2. Tästä oppineena laitoin asetukset juuri nyt niin, ettei nimi näy etusivulla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, opitaan toisiltamme niin ei tarvii samoja mokia suorittaa :D. Vaikka kyllähän me aika samalla tavalla mokaillaan valitettavasti :D

   Poista
  2. ...ehhhehhhehheehh....Ai miten niin ;)

   Poista
 3. sinä hävytön... ;)

  VastaaPoista