Lukijat

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Vakituinen työsoppari allekirjoitettu ja tajunnanvirtaa

Nimet on paperissa, jess! Palkkaakin tuli nimellinen määrä lisää. Ei paljoa mutta kuitenkin vähän. Näin peruskateelliselle ihmiselle palkanlaskenta on ainakin näin aluksi aikamoista kun näkee tiettyjen ihmisten palkan ja tietää palkan suhteen työpanokseen. No, onnellinen vakituisesta työstä olen kuitenkin :).

Kelailija tapasi sunnuntaina mun lapset. Hihitystä ja ujoutta oli aluksi, mutta kyllä ne lapsetkin sitten vähän relasi, ainakin kuopus. Eiköhän se Kelailija sitä tilannetta enemmän jännittänyt kuin tytöt, mutta jää on nyt murrettu, eikä Kelailija kuulemma ollut niin pelottava kuin Facebook-kuvassa :). Jou jou-mies kuulemma.

Kelailijan exä tiedotti että päiväkodissa on oksennustautiepidemia menossa, että Kelailija voi varautua siihen että pitää hakea oksentelevia lapsia vapaaviikollaan luokseen, onhan hänellä se oksennuskammo.  Kelailija torppasi asian ja sanoi että sairaustuuraukset exä voi omalla viikollaan hoitaa ihan miten haluaa. Hyvä Kelailija!

Jokunen viikko sitten tyhjentyi mun autotalli siitä autosta, joka siellä säilössä oli. Eilen rupesi Kelailija puuhaamaan sinne itselleen verstasta. Omaa pientä pesää sinne on näköjään tekemässä :). Söpöä kun on niin innoissaan :). Vakavaa, mutta ei se mitään :). Hyvältä tuntuu vaan.

Viikon päästä on kokonaisen viikon ero kun K lähtee lomalle veljensä luo. Naurettavan lyhyt aika oikeasti, mutta tuntuu ihan järjettömän pitkältä ajalta olla erossa. Lentokentällä on nähtävillä siis nolosti kyynelehtivä Puolis. Viikon päästä nähtävillä sitten samassa paikassa elokuvatyyliin gasellimaisesti rakkaansa käsivarsille loikkaava ikävästä riutunut Puolis :).

No, jos nyt ensin elettäis tämä viikko  loppuun ja ensi viikko myös. Oho, nythän mä hokasin että ensi viikko on Kelailijan lapsiviikko, eli tässähän menee sitten kolme viikkoa ennen kuin päästään saman katon alle nukkumaan. Ja sitten kun päästään niin mulla on lapset, eli kiltistihän sittenkin pitää olla... No joo, semmostahan se on lapsiperheessä. Haasteita ja järjestelyä. Viikolla 28 (ensimmäinen viikko kun molemmilla on lapsivapaata) onkin sitten luvassa hillitöntä rietastelua, johan siihen mennessä lähtee järki...

Tästä tulikin tajunnanvirtapläjäys, pahoittelut :)

1 kommentti:

  1. Hyvä Kelis, se opettelee olemaan nöyristelemättä :)

    VastaaPoista