Lukijat

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Huikee idis!

Sain eilen aivan HUIKEEN IDIKSEN! Mahdoinkohan jonkun Norwegianin mainoksen saada  sähköpostiin ja huvikseni katselin että minne pääsisi ja mihin hintaa. No Prahaan pääsisi halvalla, katselinpas huvikseni myös Prahan hotellien tarjontaa ja ennen kuin tajusinkaan olin varannut yhdestä huippuarvosanat saaneesta hotellista huoneen. Olin ihan fiiliksissä! Tajusin että Kelailijalla on syksyllä synttärit ja tämähän olisi aivan järjettömän upea lahja! Yllärilahja :). Hehkuttelin sille jo etukäteen että olen keksinyt ehkä maailmankaikkeuden parhaan lahjan sille, mutta en voi kertoa mikä se on :D.

Idea alkoi sitten vielä jalostumaan ja googletin välimatkan Prahan ja Wienin välillä. Ihan ajettavissa oleva matka. Eli mähän sitten joudun juonimaan Kelailijan velipojan luo yllärivisiitin sen romanttisen getawayn lomaan. Ai hitto että onkin loistava idea!

Kunhan K tulee veljensä luota niin aloitan tämän juonimisen. Varmistan toki että saa lomaa siihen kohtaan ja että lapset eivät ole hänellä. Tästä tulee aivan mahtavaa! Upeeta! Järisyttävää!

Miten mä pystyn pitämään tämän poissa Kelailijan korvista? Vaikeeta!!!

17 kommenttia:

  1. Aivan ÄLYTTÖMÄN hyvä lahjaidis! Siistii! Mut miten tosiaankin pystyt pitämään ton salaisuutena? Mä en ainakaan pystyis, lörppö kun oon :D
    "täti"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen lörppö ja synttäreihin on vielä 4 kk aikaa! Tulee tuskallista!!!!

      Poista
  2. Hyvän kuuloinen suunnitelma! Ehkä sie voisit muutamaa päivää aiemmin matkasta sille kertoa, niin se ehtis valmistautua reissuun... olis noloa, jos ei oliskaan tarvittavaa matkustusasiakirjaa kun lähdön hetki koittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sen verran tarvii infota että ulkomaanreissu on tulossa. Haen Kelailijan kentältä sunnuntaina ja ajattelin että heitän "näytäpäs millainen passikuva sulla siinä passissa on" ja tsekkaan samalla voimassaolon :D

      Poista
  3. Wow! Tuskin osaa Kelailija moista aavistella. :-)

    Mä oon just samanlainen jos keksin mielestäni jonkin hyvän lahjan. Tai ihan jo muutenkin lahjojen kanssa. En miiiiiilllään jaksaisi pitää suutani kiinni ja odottaa sinne oikeaan hetkeen saakka.
    Ei mulla omien lahjojeni kanssa ole vaikeuksia, jos siis täytyy vaikkapa pitää paketti kiinni jouluun saakka. Se on oikeastaan ihan helppoa.

    VastaaPoista
  4. Kävipä naiselle vanhanaikaisesti. Siis minulle :)
    Jostain bongasin blogin linkin, klikkasin ja.. kolme tuntia myöhemmin ollaan tässä :D
    Oli pakko lukea koko juttu putkeen.

    Noista sun parista viime vuodesta saisi (hauskan) kirjan!
    Olin ihan varma, että se remppasotkujuttu oli kuvittelua, koska tuollaistahan on vain leffoissa ja romaaneissa: remppamiehet ei tule, tai käy, ja tekee paskaa jälkeä. Vaan ei, se olikin sun elämää..

    Tätä blogia luki kuin dekkaria tai romaania: mitä seuraavaksi? Kenen se tyttövauva on? Kelailija lienee se kiltiksi luvattu mies? Niin paljon kaikkea!
    Ehkä siksikin kolahti, että moni kirjoitus resonoi oman elämän kanssa silloin kun erosin 10 v. sitten. Ei tosin (onneksi) ole jälkikasvua, mutta moni juttu, just esim. noi MÄ PÄRJÄÄN -kokemukset oli juuri sitä, mitä itse koin jäädessäni yksin isoon omakotitaloon metsän keskelle.

    Ahh ja se se kumipostaus FB:n exän sivulle Vosua varten . repesin ihan totaalisesti :-D

    Mun piti olla nukkumassa jo tuntikausia sitten!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa ja kiitos ihanasta kommentistasi! Joo mä luulen kanssa että osa mun jutuista kuulostaa siltä että voiko semmoista oikeesti tapahtua, mutta kyllä, kaikki on (valitettavasti) totta :). Oon miettinyt että voiskohan se tyttövauva olla K:n 3-vuotia tytär? Toivottavasti!

      Poista
    2. Tuli tuossa joku aika sitten laitettua Vosulle tekstari, en vain kehdannut sen sisältöä tänne tunnustaa :D. Oli toooodella tyydyttävä :D

      Poista
    3. Jos ei tänne tunnusta niin minne sitten?? :-P

      Poista
    4. Noku ilkeet anonyymit kiusaa :(

      Poista
    5. Okei, laitan tänne kommentteihin :D . Pohjilla oli siis se Vosun hillitön raivokohtaus, jonka sain niskoihini kevätjuhlan jälkeen. Sen aikana mua siis haukuttiin mm. sotkuiseksi. Tämän sitten ideoin ja totuus on, että muutama semmoinen kuva on hukassa (onneksi ajalta, jolloin olin nuori ja nätti :D. "Hei, jos satut löytämään siivoillessasi sotkuisista entisistä
      laatikoistani ne mun alastonkuvat, jotka puuttuivat kuvista, jotka olit
      pakannut niin ei tarvitse säästellä niitä ja lähettää. Jos niitä ei löydy
      niin exä on varmaan pistänyt ne hyvään talteen. Kiitos yhteistyöstä!"

      Tiedän ettei koskaan tule olemaan välejä Vosun kanssa, joten en kauheasti pidätellyt tuota viestiä väliensäilyttämissyistä :). Vastausta en saanut :)

      Poista
    6. :-D :-D
      Atta girl!

      Laita kommentteihin joku filtteri niin saat anonyymit helvettiin. Ja kun ne kommentit tulee kuitenkin näkyviin sulle itelles, niin deletoit vaan. Kateellisia idiootteja löytyy aina ja kaikkialta. Ja oikeesti, niillä tyypeillä on ihan liian vähän elämää ja liian paljon vapaa-aikaa!

      Poista
    7. Mulla oli joskus anonyymiesto, mutta jostain syystä se esti muitakin kommentoimasta eikä se ollut kivaa :(. Ja on mulla paljon ihaniakin anonyymejä kommentoijia onneks :)

      Poista
  5. Sä olet uskomaton nainen ja tuosta ideasta (joka muuten on mahtava) näkee että sä rakastat Kelailijaa isolla sydämellä. Oikeesti, sä olet muutenkin sellainen nainen että Kelailija tuskin vielä tajuaa kuinka onnekas mies se on kun on saanut sut rinnalleen.
    Mä muuten tulen ja liimaan sun huules kiinni tai sä lörppäät sille juonesi ennenkuin kuukausi on lopussa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä olenkin one of a kind ja se on todellakin onnekas kun mut on saanut :). Koitan pitää nää ylähuulet tiukasti kiinni :D

      Poista
  6. :D
    Saamarin likka mikä viesti ja muuten mahdatko muistaan että oliko noissa kuvissa huulet kiinni? :P

    VastaaPoista