Lukijat

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Jussia vaan

Kelailijan hain silloin sunnuntaina lentokentältä ja kun ensimmäistä kertaa näin hänet niin tuli semmonen "uuh kuinka kuuma se on"-fiilis :). On se vaan mun silmissä niiin komea :).

Viikolla käytiin sitten mun äidillä. Se oli vaivaannuttavaa ja tuskaista. Siellä oli enemmän sukua kuin mitä alunperin pitikään. Kelailijalle ei mikään kiva ylläri. Mutta hyvin se siitä selvisi, onneksi amerikanserkut veivät sen isoimman huomion. Äiti veti hyvä äiti-showta.  Nyt K on tavannut koko mun suvun pl. iskän ja veljen perheineen.

The Huikea idis jalostui kun K:n veli vastasi mulle. Hän ehdotti että tulisivat myös Prahaan ja sitten yllättäen törmättäisikin jossain ravintolassa. K:n ilme tulee varmasti olemaan näkemisen arvoinen :D. Oioi, en malta odottaa! Se suunnitelma on siis hyvällä mallilla kehittymässä :).

Viikolla sain virkkausinspiksen ja päätin tehdä kaverille tiskirätin bambulangasta. Inspis kun tulee niin aloitettava on HETI!
Joskus aikaisemmin yritin neliskanttista tiskirättiä niin ei siitä mitään tullut, eli piti tehdä mallilla jonka osasin. Tämmöinen siitä tuli





Tuo pöytä kun on halkasijaltaan 50 cm niin näkeehän sen että siitähän sitten tulikin helvetin iso tiskirätti :D. Kirjoitin kootut selitykset rätin mukaan ja ei kun postiin. Kuulemma pöytäliinakäyttöön menee. Niin meikäläisen tyyliä, yrittää tehdä tiskirättiä niin tulee pöytäliina :). What can you do...

Tänään sain toisen inspiraation. Tein Kelailijan tytölle kesähatun! Etsin ohjeen, sovelsin, otin tarkoituksenmukaisen väristä lankaa ja koukun minkä satuin löytämään. Bambulanka ja 3,5 koukku. Kelailijalta kysyin että mikä on halkaisija jos ympyrän pituus on 50 cm. Kiltisti vastasi eikä kysellyt sen enempää, ihana mies ja ymmärtää että multa voi tulla ihan outojakin kyssäreitä eikä kannata ruveta kyselemään että mihin tietoa tarvitsen :D. Olin siis jo koukku sauhuten virkkaamassa, siksi en itse ehtinyt googlettaa matemaattisia kaavoja (kuka niitä ny ulkoa muistaa).

Aika löysäähän siitä sitten  tuli ja lopputulema oli se, että en voinut seurata ohjetta loppuun kun reuna alkoi painamaan ja painamaan. Jätin siis kesken ja toivon parasta. Tämmöinen siitä sitten tuli. Ei siis lähellekään sitä minkä näköinen se oli ohjeessa: http://anne.linnat.com/photos/Kasityot/Hatut/slides/Punahattu.html  Sopii täydellisesti mun ontelokudekerälle ainakin :).



Juhannusaattona sisko ja siskon tyttöystävä tulivat grillailemaan, ihan kiva kun tulivat, jopa esikoinen innostui pelaamaan lentopalloa niiden kanssa. Kelailijakin sai esikoiseen vähän kontaktia kun pallottelivat. Esikoinen sai siis naamansa irti puhelimesta ja tabletista, jippii. Kelailija vietti mun luona kaksi yötä ja tytöt olivat ihan ok asian kanssa. Vähän vieraskoreutta, mutta ihan hyvin meni :).

Viime viikolla tulin siihen tulokseen että mun sisuskalut on paskana ja diagnosoin itseltäni refluksitaudin. Jippiaijee... Sen enempää taustoihin menemättä niin dg on todennäköinen. Ensi keskiviikkona menen gastroskopiaan jossa karu totuus paljastunee. Muutaman vuoden olen jo vetänyt 40 mg somacia eikä se enää riitä. Siinä sitten ihmetelläänkin kun kohta kaikki hyvä on kiellettyä. Mutta murehdin sitä sitten ens viikolla.

Hyvää pyhien jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

  1. Hottis-Kelailija, uuuuuuh ♥
    Inspireissönin iskiessä se on vaan tehtävä!! Hattu on hyvä ja tiskirätti-pöytäliina kaunis. Sopii oikein hyvin MUN pöydälle ;)
    En mä tosta massu-asiasta tykkää Yhtään, mutta nyt on vaan tehtävä, niinkun Tohtorisetä käskee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuuuh <3 :D. Joo tehdään niinku käsketään... Makkaraperunat uusista perunoista oli mielettömän hyviä... Ja sen tunsin kyllä sit jälkikäteen... Voihan korvennus, auh ja röyh... Olis pitänyt jättää väliin.

      Poista
  2. Upeita käsitöitä! En ikinä osais... lierittömiä pottahattuja vain. Eikä puhettakaan, että pyöreää liinaa... siitä tulee joko kuppi tai aaltoreunainen lepatin.
    Onnellinen sun puolesta! Taisit nyt löytää ihka oikean puoliskon naiselle :) muuan jo edesmennyt sielunveli (jolla muuten oli refluksitauti) sanoi tyttöystävästään, että se on "mielipuoli" merkityksessä, että on mieluinen puoli(so). Että onnea mielipuoliskosta :) Mun lähes varma uskoni, että netistä ei kannata miehiä etsiä, sai taas vahvistusta...

    Refluksivaivaanhan saa nykyisin jopa hoitoakin, leikkauksessa vedetään ruokatorvi laskokselle tai jotain. Kyllä se siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooo, ei ne mullakaan koskaan mene niinkuin strömsössä :D Esimerkkinä tää patalappu http://puolinaisenero.blogspot.fi/2013/02/terapiapatalappu.html

      Kyllä tuo K taitaa olla se oikea mielipuolisko :). Haastava, muttei liian. Kiltti mut ei liian :).

      Poista
  3. Sä olet aikas haka tekemään käsilläs ja mun mielestä varsinkin tuo hattu on tosi hieno, paljon parempi kuin kaupan krääsät mutta uuuh<3 - keskusteluun mä en ota osaa sillä kyllä me vanhat paimenet tiedetään mitä siellä tapahtuu :D

    Toivotaan ettei mitään vakavampaa ilmene.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsillä, suulla, you name it :D. Oho, taas lähti lapasesta...

      Poista
  4. No mutta Puolikas! :D

    VastaaPoista
  5. Aak, äkkiä tosiaan tähystykseen, jos oot vetänyt jo monta vuotta Somacia, niin huh huh... Se kun on niin tehokas, että se peittää jopa vakavat vaivat pitkäksi aikaa. Enkä nyt siis pelottele, se on hyvä ja tehokas lääke, mutta sitä ei pitäisi juuri käyttää ilman, että masu on oikeasti tutkittu, koska se torppaa oireita niin hyvin, että voi jäädä vakava sairaus löytämättä ajoissa. Joten hyvä, että oot nyt menossa tutkimuksiin :)

    VastaaPoista