Lukijat

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Olen tullut kotiin

Kyllä mä vaan tunnen niiiiin tulleeni KOTIIN! Mä olen syntynyt Helsingissä ja siellä asunut parikymmentä vuotta elämästäni. Sieltä sitten pk-seudun kehyskuntiin, vanhaa omakotitaloa pienten lasten kanssa, ei tuttuja. Seuraava kunta, uusi omakotitalo pystyyn vähän isompien lasten kanssa, yksi "ystävä", joka sitten ei enää eron jälkeen ollutkaan mun ystävä.

Muutto tänne, yhteen Suomen parjatummista kaupungeista, yksi ystävä lähtötilanteessa ja elämä mulla ihan levällään. Ja nyt pikkuhiljaa on löytynyt ystäviä, tuttuja, avuliaita ihmisiä. Ja mä tunnen oloni niin hyväksi täällä. Palaset loksahtavat kohdilleen ja olen löytänyt itseni. Oppinut olemaan itseni kanssa ja arvostamaan myös itseäni. Nyt musta tuntuu että lähestyn Kokonaista. Niin kauan kun lapset asuvat exällä niin en voi Kokonaiseksi tulla, mutta lähelle pääsen jo :). Ehkä lasten asumisjärjestelyihinkin tulee vielä muutoksia. Aika näyttää :)

Mulla on kaikki hyvin :)6 kommenttia:

 1. Tämä on jo toinen kommentti, jonka joudun vaihtamaan ajatellusta, koska edellinen on sanonut jotakuinkin saman :) Tuo kotonaolon tunne on niin hieno asia!

  VastaaPoista
 2. Silloin kun ihmisellä on rauha ympäröivän maailmankaikkeuden kanssa, on hänellä rauha myös itsensä kanssa. Vanha kiinalainen viisaus ja sä olet saavuttanut tuon tilan joten sulle avautuu ihan uusia ovia - usko pois.

  VastaaPoista
 3. muutit HKI vai? no onnet fiiliksistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en muuttanut takas Helsinkiin :D. Kiitos :)

   Poista
 4. Hyvältä kuulostaa :) On parasta löytää paikkansa :) Laura Voutilaisen biisiä en tosin kyennyt kuunteleen... ;)

  VastaaPoista