Lukijat

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Sukua pitäisi tavata

Puhelin soi, katsoin että äiti soittaa. Mitä hittoa, ei ole joulu eikä mun synttärit. No, se olikin suomenvierailulle tullut amerikantäti. Puhelun lopuksi "pakotti" äitinikin puhelimeen ja siinä sitten muutama sana vaihdettiin. Ihmettelin että kun eivät tässä ehdi koskaan pysähtymään vaikka harva se viikonloppu tuosta 7 kilometrin päästä ajavat. On kuulemma niin monta pysähdyspaikkaa. Ensin pitää pysähtyä mun veljellä ja sitten mutsin miehen siskolla ja ja ja. Eikä kuulemma ole kutsuttukaan. Muistutin että kutsuin kyllä viime vuonna tupareihin, mutta oli jotain muita menoja heillä. Eipä tuotakaan muistanut. No, samapa tuo. Ei ole pakko reitiltä sitä seitsemää kilometriä poiketa jos ei taho. Muistutin että vastahan mä tässä kaks vuotta olen asunut. En mä nyt ruinaamaan ala jos ei kerran kiinnosta.

Ensi viikolla olisi mutsilla grillijuhlat johon meidät (myös Kelailija ja lapset) kutsuttiin. Amerikanserkut nähtävillä. Kelailija jäi vielä miettimään että uskaltaako tulla mukaan. Olen tainnut mielipiteitäni mutsistä muistaa hyvin kertoa. Ekaa kertaa törmätään mahdollisesti nyt siihen, että ei mahduta kaikki samaan autoon. Kuka haluaa taittaa matkan junalla? eh... Ehkä sitten kahdella autolla.

Olette varmaan innoissanne odottaneet että miten vene-case päättyi. No, tilannehan meni niin, että iskä ei sille veneelle saanut järkättyä kuljetusta ja meinasi että jääköön sitten sinne. No ei perkele jää kun siitä niin olin jo taistellut! Pistin sanan kiertämään, että ken ehtii sen hakemaan niin ilmaiseksi saa. Ja kelpasihan se Ystävän siskolle. Loistavaa! Hakivat veneen ja kaikki osapuolet lienevät tyytyväisiä :). Ainakin minä ja Ystävän sisko.Exää eikä hullua muijaa näkynyt :)


2 kommenttia:

  1. No hyvä että veneelle löytyi hyvä koti! Olispa harmittanut, jos olisit joutunut sanoon, että no pitäkää te se vaan... :)

    VastaaPoista
  2. Kelailija pääsee tapaamaan Sukua :D

    Hyvä että venehomma järkkääntyi ilman isompia vääntöjä (nostaa lakkia puolinaisen sinnikkyydelle)

    VastaaPoista