Lukijat

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Valivalivali

Alkuhuuma hiipuu? Tällä viikolla ollut ärsyyntymisiä puolin ja toisin. Okei, ehkä enemmän mun puolelta. Naurettavia ärsyyntymisiä, joista ei toiselle voi puhua, koska ei semmoisista asioista saa ärsyyntyä. Niin kuin vaikka että häntä ei saa paijata tietyistä kohdista eikä hieroa ollenkaan. Mua ärsyttää kun haluaisin hieroa ja paijata miettimättä sitä että onko oikea paikka vai ei. Kuulostaapas tyhmältä ärsyyntyä tuommoisesta. Jep... Voiko toiselle sanoa "mua harmittaa kun en saa paijata sua otsasta"? No ei voi.

Ja ne kaljatölkit. Voisko ne viedä itse pois siitä olohuoneen pöydältä? Joo sanottu on. Ja ne sukat, kylppärin ikkunalaudalla, toista viikkoa. Oho, ne oli sentään nyt lähteneet K:n mukana. 

Niin ja se kännykällä pelaaminen. Nyt on taas joku sota menossa ja siihen pitää valmistautua. Ja sotia. Ja kertoa sitten miten se sota meni. Vaikka tietää tasan että mua ei kiinnosta. Ja mun pitää kuulemma tuo sietää, koska on hänen harrastuksensa. Harva harrastus vaatii joka päivä monta harrastuskertaa. 

Mua harmitti tällä viikolla sekin että mulla oli täällä kolme lomalaista, jotka ei tehneet MITÄÄN muuta kuin lomailivat. Ja mä kävin töissä, lastenvalvojalla, gastroskopiassa ja hoidin ruokinnan ja siivouksen. Viihdyttääkin koitin, ostin sulkapallovehkeet, koitin innostaa niitä pelaamaan, ratkoin töissä sulkapallotappeluita "maila ei edes osunut siihen! Ja on esikoisen vuoro tyhjentää tiskikone. Istuu muutenkin koko ajan vaan skypessä".

Sit mua harmittaa kun olen ihan poikki ja toi lomalainen ei tajunnut sitä että mulla ei ehkä ole saman verran energiaa kuin hänellä kun nukkuu pitkään ja lomailee (eikä tarvitse tikkua ristiin pistää).

Lähti tänään aikaisemmin kuin piti, varmaan siksi kun kukaan ei jaksa katsella mun tyhjästä ärsyyntyvää olemusta.

Koko viikonlopun on tuntunut että mä olen ihan paska. Ja tyhmä. Ja idiootti.

9 kommenttia:

 1. Mie oon luullu, että kaikilla on jotain semmosia paikkoja, joihin koskeminen ei tunnu mukavalta... mutta ehkä sulla vaan on vähän stressiä, ja aiheestakin! Lapsetkin voi olla käsittämättömän veteliä. Onneksi sun ei nyt niitä tarvi passata - relaat ihan rauhassa ja lataat taas rakkautta ja voimia :)

  En kans ymmärrä, miksei sitä tyhjää tölkkiä voi viedä pois, kun hakee uuden...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä paikkoja varmaan kaikilla, mutta tuolla yksilöllä niitä tuntuu olevan tuskastuttavan PALJON... Eniten tää ongelma on mun pään sisällä ja mä tajuan sen. Mulla oli raskas viikko (tai oikeestaan raskaat kaks viikkoa), mutta ei se tainnut tajuta että kuinka raskas. Eikä mulla tule olemaan helpot seuraavatkaan kaks viikkoa, työn puolesta siis. Mä koitan latautua, tuntuu vaan että oon ihan poikki. Jääkaapissa ei ole mitään, mutta ei haittaa, ei tarvitse ollakaan.

   Poista
  2. Oletko kertonut hänelle, että nyt on raskaita aikoja ollut?
   Vaikka me kuinka haluttaisiin, miehet ei koskaan ymmärrä mitään rivien välistä eikä ne myöskään ole ajatusten lukijoita kuten me naiset, joten ehkä kannattaa sanoa ääneen ne asiat, jotka painaa. Erityisesti se, että olet väsynyt ja vituttaa - se on validi tunne. Ja että nyt on lähiajatkin väsyttäviä.
   Ja kakarat kuriin ja kotitöihin - eihän se niin mene, että ne saa vaan olla!
   Ja eikös se mene lomalaisen osalta niin, että kun hän on kotona, hän on vastuussa kodin hoidosta, ruokahuollosta ja muusta sellaisesta, jotta töissä käyvän tarvitsee tehdä pelkkä normaali työpäivä, eikä toista samanlaista kotona..?

   Poista
  3. Tietäähän se Kelailija kaikki mun elämän raskaat jutut. Mutta kai se aattelee että sit kun tilanne on mennyt niin se ei enää paina. Ja tää talo kun ei ole K:n koti niin kai se meinaa että ei täällä tarvitse hänen mitään tehdä. Muuta kuin nauttia talon antimista. Kyllä me tänään jo kirjoiteltiin asioita selvemmäksi, kunnes tuli uusi kriisi joka katkaisee ihan just mun päästä verisuonen...

   Poista
  4. Äkkiä silitä kissaa tai tee jotain, ettei katkee verisuoni! Ajattele muuta tai ota kylmä suihku... ne tuli ekana mieleen tuosta tunteenhallintakurssista, jota just käyn...

   Poista
 2. Miljoonasta pienestä tulee ISO. Jotenkin ne vaan pitäis saada puitua. Koska niinkuin taas kerran muistat, on tippaleipä ja putki, niin ajatusten, kuin kommunikoinnin tasolla. Kumpikaan ei oo sen enempää oikein tai väärin, mutta lutviutumaan ne kaks tarttis saada...
  Hermoja ja tsemppii!!! ♥

  VastaaPoista
 3. Mahtoiko olla peeämässää toi "hatutus" :D

  "täti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon miettiny moneen kertaan että voiko olla pms:ää jos on hormonikierukka :). Leikilläni joskus K:lle heittänytkin että pistetään pms:än piikkiin. Varmaa tietoa ei kyllä asiasta ole...

   Käytiin tänä iltana meidän historian pahin riita, mutta selvittiin voittajina. Huh, pahalta näytti jo jossain vaiheessa, mutta saatiin molempia kalvaneita asioita selvitettyä.

   Poista