Lukijat

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kiitos!

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen esikoisen murkkuikää kommentoineille yhteisesti! Nyt on mennyt paremmin kun en ole koittanut pakottaa sitä minnekään ja olen antanut olla omissa oloissaan. Eilen tapahtui läpimurto. Käytiin seuraavanlainen keskustelu:

Esikoinen: Mentäiskö mäkkäriin ku sielt sais semmosen kesäkajarin plusaterian kanssa?
P: Katotaan.
P: Jos mentäis eka rannalle ja sit mäkkäriin?
E: En mä tykkää uida
P: Uithan sä leirilläkin
E: No mut siel oli pakko
P: Vai niin (siirryin ripustamaan pyykkejä ulos ja ajattelin itsekseni että kun pääsen sisään niin kerron esikoiselle että on vapaa lähtemään isälleen jos ei täällä oloa kestä)
Sisään tultuani esikoinen tuli puheilleni
E: No mennään sit rannalle. Voinks mä uida sit t-paita päällä?
P: Voit
Mikä riemuvoitto! Me päästiin KAIKKI yhdessä rannalle! Mieletöntä!

Loppujenlopuksi esikoinen ei uinut kun totesi että on liian kylmää (joo, oli se vissiin alle 30-asteista vielä), mutta istui kiltisti tunnin ennen kuin alkoi mankumaan poislähtöä. No, lähdettiin sitten mäkkärin kautta kotiin. Ei saatu niitä kesäkajareita kun en mä sit tiedä että olisiko ne ateriat pitänyt ostaa sisältä ravintelista vai mikä meininki siinä on. No, pitää vissiin sit mennä uudestaan. Huoh. Mäkkärin autokaistalla ei mennyt niinkuin strömsössä :D. Oli mun elämäni toinen kerta autokaistalla. Tilaus onnistui täydellisesti ja tilausosastolta käskettiin ajaa ensimmäiselle luukulle. Tota, mun näkemys ensimmäisestä luukusta eroaa ilmeisesti valtaväestön näkemyksestä kun ajoin omasta mielestäni ensimmäiselle luukulle (ohitin toisella luukulla olleen auton ja koukkasin mielestäni ekalle luukulle)  ja lapset huusi takapenkiltä että "äiti! Ei sinne! Ei tää oo eka luukku!". No, sitten peruutin sitten sille muitten mielestä ensimmäiselle luukulle ja hihitin :D. Vähänks noloooo (ainakin lasten mielestä)

Kuopuksen kanssa ollaan käyty tällä viikolla Porvoossa, sata kertaa uimassa kaksistaan, Kelailijan ja sen lasten kanssa ja kolmistaan Kelailijan kanssa. Esikoista on kysytty joka kerta mukaan, mutta aina on tullut kohtelias "ei kiitos" vastaukseksi. Leivottiinkin  kuopuksen kanssa ja käytiin Kelailijalla iltakahvilla lämpimäisten kanssa. Litran taikina jalostettuna ja mokkapalat tuli tehtyä.


Tässä kuopuken mestariotos eiliseltä uimareissulta. Ilta-auringon kultaa. Kyllä oli kivaa! Leikittiin kaikki kuin lapset, kikatettiin ja hassuteltiin. Ratsastuskisaa lötköpötköillä  ja silleen :). Kelailija ja kuopus tulee ihanan hyvin toimeen. Kuopus kysyikin että eiks K:lla ole tällä viikolla yhtään vapaapäivää. Oli pettynyt kun kuuli että K:n loma on jo ohi ja töissä on käytävä.Tällä viikolla päivystetäänkin kissan synnytystä, tai siis käteväähän on toki kun Esikoinen ei varmaankaan kotoa halua liikkua niin me muut voidaan sitten mennä miten halutaan ja E päivystää. Ainakin frisbeegolfia olisi suunnitelmissa tälle viikolle.

Kelailijan villasukatkin tuli valmiiksi, pakko oli tehdä että selviää talven täällä mun kanssa :). En ole koskaan saanut noin paljoa virheitä yksiin sukkiin. Kahteen kertaan sain purkaakin niitä kun tuli liian isoa ja rumaa. Nyt valmiina ei ole tullut kyllä kokeiltua. Ilmoitin K:lle että olen pahoillani jos joudutaan amputoimaan varpaita että ne mahtuu noihin sukkiin :). Vastasi että ei haittaa yhtään jos saa niin hienot sukat :). On se vaan ihana <3

8 kommenttia:

 1. Pienet läpimurrot tekee ajan kanssa niistä yhdessä isoja! Loistavaa!
  Toi paita päällä uiminen oli meilläkin vuosikausia, ne ei vaan nyt just kestä omaa kroppaansa. Uikoon niin...
  Pöllöily ja välittömyys kuulostaa niin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flashback nuoruudesta mökiltä. Saunoin sukulaisnaisten kanssa uikkarissa ja t-paita päällä minäkin. Tissit perkele :D

   Poista
 2. Nii-in, ne tissit perkele! Mutta jossain vaiheessa niistä ollaan ehkä vielä ylpeitä.
  Mä muistan ikuisesti sen, kun tätini (omituinen) mies kajautti mulle joskus 12- 13 vuoden iässä, että "Simpukka, alkaako sulla kasvaa tissit?!"
  En tuntenut oloani kovin mairitelluksi siinä tilanteessa. Äitini ja tätini huolehtivat kyllä tyypin läksytyksen sen verran tehokkaasti, että tää murkkuikäinen tajusi miehen kommentin vähintäänkin idiootiksi.

  VastaaPoista
 3. Nih.. ja kun kuluu 5-10 vuotta, jos ne tissit ei oo tarpeeksi suuret, niin ruvetaan kerjään niihin silikoonia !
  Usko pois!

  -MUR-MUR-

  VastaaPoista
 4. Onnittelut!
  Vielä pari pakitusta autokaistalla ja ties mitä sä Esikoisen kanssa teet :D

  VastaaPoista
 5. Joo selvästi tuo t-paita insidentti kertoo sen, missä mennään.. Tyttö on umpihämmentynyt tuosta muuttuvasta kehostaan.. Siihen ei auta kuin aika.
  Mekin käytiin Macissa ja ihmeteltiin sitä kaitsaria: se taisi olla se ranskalaisten laatikko, joka olis pitäny kääntää tjtn ja siitä olis tullu sit tosi hieno kajari :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelailija toi tytöille kajarit yksi kaunis ilta. On se vaan huomaavainen! Joo pahviläpyskä josta tuli sitten semmoinen tötterö mikä oli se "kajari". Ihan hömpänpömppää siis niinkuin arvelinkin :D. Mutta K sai ehkä muutaman pointsin esikoiseltakin.

   Poista