Lukijat

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Viikko lomaan

Enää viikko lomaan! Kolme viikkoa lomaa! Viimeksi lomaa on ollut kaksi vuotta sitten, joten tulee kyllä tarpeeseen. Mitään suunnitelmia ei ole eikä juuri rahaa minkään ison toteuttamiseenkaan. Jos olisi vaikka satamatta niin voitaisi tyttöjen kanssa retkeillä, käydä rannalla ja kaikkea pientä kivaa. Relata vaan :).

Kasvainjutun pistin nyt taustalle, ei sitä auta etukäteen murehtia. Kai. Meillä odotellaan taas pentusia, loman aikana pitäisi syntyä, jännää.

Loman aloittajaisiksi pidän "perinteiset" (toinen kerta) kesäbileet, jossa Kelailija pääsee tutustumaan mun loppuunkin sukuun, eli iskään ja veljen perheeseen. Niistä bileistä tulee hauskat. Viimeksi bileet oli vähän haastavat, alkoivat näin http://puolinaisenero.blogspot.fi/2013/07/tuparit-ja-siivous.html  ja jatkuivat näin http://puolinaisenero.blogspot.fi/2013/07/olipahan-paiva.html Nuo liljat ei muuten sitten tänä vuonna enää nousseetkaan, paska!

Kelailijan syysylläri etenee, on saanut töistä vapaata, joten voin varata lennot :). Kelailijan veljen kanssa olin jo yhteydessä ja ihan messissä on, tulee Prahaan ja "törmätään" vahingossa jossain ravintolassa. Mahtaa K:n ilme olla näkemisen arvoinen jos se vaan onnistuu :D

Ensi viikolla on kesän ainoa lapsivapaa viikko Kelailijan kanssa. Pitää koittaa ottaa kaikki irti siitä :). Harmi kun työt häiritsee sitä kaiken irti ottamista. Bileitä varten pitää raksata vielä pöytä ja kaikkea. Toivottavasti ens viikolla olisi suosiolliset kelit!

3 kommenttia:

 1. Ei auta murehtia ei, se selviää aikanaan.
  Pitäkäähän kivat hippalot. Mä oon iloinen, etä sukua(kin) on taas mukana kuvioissa ♥

  VastaaPoista
 2. Antoisaa lomaa!
  Kunnon bileet on hyvä juttu ja kolmipäiväiset bileet vielä parempi juttu ;D

  VastaaPoista
 3. Ainakin täällä Etelä-Suomessa on ollut oikein mukavat kelit tällä viikolla - toivottavasti bileet onnistui kaikin puolin ok!

  VastaaPoista