Lukijat

perjantai 22. elokuuta 2014

Minä itte-hetki

Pääsin töistä kolmelta. Laskin että 64 tuntia siihen että pääsee takaisin töihin. Näille 64 tunnille ei ole mitään suunnitelmia. Ei mitään. Töistä päästyäni aloin itkemään jo autolle kävellessäni kun olin pidätellyt sitä koko päivän. Koko automatkan ulvoin ja jatkoin kotona. Vessapaperi alkoi jo loppua niin piti lähteä kauppaan. Päätin samalla mennä lukkoliikkeeseen kysymään osaa oveen,  joka rikkoutui sohvaoperaatiossa talvella. K:lla oli se projekti aloitettuna, mutta se jäi nyt kesken. Tuosta ovesta oli siis se kieleke murtunut, eli ovi ei pysynyt kiinni. Aika paha talvella.

No, marssin lukkoliikkeeseen K:n irroittaman osasen kanssa ja lukkoliikkeen setä myi mulle mielestäni ihan ylihintaisen vastaavan kapistuksen.

No, pääasia että semmoinen löytyi. Pohdiskelin jo työntösalvan asentamista hätäratkaisuna. Sille olis nauranut kaikki eikä se olis ollut mitenkään turvallinen.

No, nenäliinakaupan kautta kotiin ja hommiin.


 Tähän se kuului laittaa ja sinnehän se solahti ilman ongelmia.


Ja valmis asennus. Hyvä minä. Ihan itte. Toi oli kyllä niin helppo että nolottaa tämmöistä hehkuttaa, mutta se nyt on ainoa hehkutuksen ja minimaalisen tyytyväisyyden häivähdyksen aihe tällä hetkellä.

No niin, nyt olis sitten pari tuntia kulutettu viikonlopusta. Onneksi ei tee mieli ryypätäkään. Ei se mitään auttais kuitenkaan.

Jos jatkais sitten vaikka sukkaa.2 kommenttia:

 1. No kyllähän tämmöstä saa hehkuttaa! Mie en olis ees uskaltanu tuollaiseen kajota, ne tuntuu niin mutkikkailta vempeleiltä. Aina välillä laitan kynsilakkaa vessan oven kahvan mutterin kierteisiin, kun se aina tahtoo aueta hissukseen, mutta sen vaikeampiin en kykene. Silti se aina aukeaa jossain vaiheessa. Seuraavaksi kokeilen pikaliimaa. Vai oliskohan kynsiliima parempaa?

  Lanka on kauniin väristä! On niin mukavaa, kun nykyisin saa valmiiksi raidallisia lankoja. Ja ilmat on viilenneet siinä määrin, että huvittaa jo kutoakin :)

  Toivottavasti joku mukava juttu kohtaa sinut tänä viikonloppuna!

  VastaaPoista
 2. Sä uskalsit tarttua toimeen! Mä en todellakaan olis edes yrittäny jotain lukkoa alkaa säätämään, vaikka saitkin sen kuulostamaan loppupelissä ihan iisiltä :) Mä olisin ollut varma, että koko ovi pitää purkaa... Hyvä sinä!!!!
  Toi sukkalanka on tosi kaunista, ihanan kirkkaat värit.
  Mäkin toivon jotakin mukavaa sun tielle tänä viikonloppuna <3 Enkä sano edes niitä kliseitä, kun ei ne nyt tossa tilassa vaan auta. Vaan aika auttaa. Puoli tuntia kerrallaan eteenpäin. Koska muutakaan ei voi.
  Halaan taas, kovasti.

  VastaaPoista