Lukijat

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Riitoja ja antiikkia

Jo ilmeisesti perinteeksi on tullut sunnuntairiita, jonka myötä Kelailija sitten lähtee ja mä jään tänne itkemään. Äh. Opittavaa paljon molemmilla. Riidan aihe yleensä kännykällä pelaaminen. No, tänään rauhoituttuani ilmoitin tulevani hänen luokseen ja selvitettiin asia kuitenkin. Hyvä. Pientä kommunikaatio-ongelmaa ja joustamattomuutta on ollut havaittavissa viime aikoina. Yritetty puhua, ei ole aina helppoa.

Välikommentti: Onko tänään joku vanhojen panojen yhteydenottopäivä? Ensiksi diipadaapaa laittoi Saunamies. Eikä mennyt tuntiakaan kun Tyypiltä tuli diipadaapaa. Kuka seuraavaksi?? Viikolla laittoi viestiä yksi niistä KAKSI vuotta sitten sutastuista tyypeistä. Imartelevaa kai. Tällä hetkellä tosin KAIKKI miehet vituttaa eikä tarttis kuin yhden ottaa yhteyttä. Saunamiestä ja Tyyppiä tuntui kiinnostavan että mitä mulle kuuluu. Kiinnostaako niitä ihan oikeasti että mitä mulle kuuluu? Miksi?

No niin, takaisin varsinaiseen postaukseen. Iskä on roudannut mun luo mummovainaan kalusteet. Mulla kun on tilaa. Onhan niihin paljon muistoja kätketty, iskälläkin varmasti. Löytyipä yhden laatikon pohjasta iskän nimmarikin harakanvarpailla kirjoitettuna.

Paikkoja noille ei vielä ole. Kolme lipastoa, kaksi tuolia ja pöytä. Priimakunnossa ne ei ole, jyrätty vähän rollaattorilla ja silleen. Elämän jälkiä :).

Mummi ja mä  about 33 vuotta sitten. Samikset :).


Mummi oli mulle tärkeä ihminen. Äidinkorvike. Mummi hoiti kun olin kipeä ja jos oli ällöjä tauteja niin kuin märkärupi. Mummi asui niin lähellä että tuli kouluaamuina auttamaan sukkahousuissa ja kävin mummilta koulussakin usein. Pitäis mennä moikkaamaan Mummia Malmin hautuumaalle.

Olo on alakuloinen ja surkea tänään :(

Muoks: Ai niin, piti laittaa muistiin tänne yks sydämen sulattanutkin juttu. Yks yö kun kävin vessassa ja palasin nukkumaan K:n viereen niin K havahtui, hymyili, katsoi mua niin rakastuneesti, pussasi ja paijasi ja nukahti takas.  Oih, ai että tuntui hyvältä :)

2 kommenttia:

  1. Jos sä säteilet nyt "varattu" -energiaa maailamkaikkeuteen ja se säteily osuu menneisiin irtonumeroihin..? Ja juu ihan oikeesti ne on kiinnostunut mitä sulle kuuluu, toki toki, tietty.
    Ykski sana sulta ja ne olis pihassa..
    Miehet..

    VastaaPoista