Lukijat

tiistai 23. syyskuuta 2014

Uuh mama!

Mun joulu tuli aikaisin :). Mä en voi enää palata takaisin Lindexin rintsikoihin. Enenen!


Uudet lääkkeet oli niiiin hyvät että tänään niska oli jo melkein kuin uusi ja pääsin lenkillekin räntäsateeseen. Teki hyvää vaikka olikin hirmuisen kylmä.

Ei mulla näköjään mitään asiaa ollut, halusin vaan esitellä tissiäni :D


7 kommenttia:

 1. Ei mullakaan mitään asiaa oo, mutta pakko silti sanoa, että oon saanut sun blogin perusteella susta semmosen kuvan, että olisin kuvitellu sulle punaisia ja mustia rintsikoita, mutta nää siniset on ihan yllättävä veto :D Nimim. toinenkin Lindexin rintsikoista pois vaihtanut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ehkä enemmän semmoiset turkoosin sinivihertävät :D (ne oli alessa). Mulla on mustia, beigejä (blaah, tylsät), vaaleenpunaiset (huonot) ja kirkkaanpunaiset ainakin. Oikeestaan tommoset väririntsikat on aika kivat :)

   Poista
 2. Noi on niiiin mun väri.
  Ja ehdottomasti tissien esittely on pätevä syy postaukseen, mikä muu syy se muka voisi olla??

  VastaaPoista
 3. Osaako kukaan sanoa, miksi minulla tämä sivu väpättää pientä liikettä ylös alas? On tehnyt tätä jo pidemmän aikaa :( Muut sivut, joilla kkäyn, toimii normaalisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Mitään muutoksia en ole ainakaan tehnyt sivuun, eli en osaa kyllä sanoa. Jos muillakin on ongelmia niin pitää miettiä vaikka pohjan vaihtamista.

   Poista
  2. Mulla ei sivu mitenkään väpätä, toimii ihan ok.. olisko sittenkin vika anonyymin koneessa (tai silmissä - joskushan sitä silmät reagoi jotenkin eri lailla eri väreihin esim..)?

   Poista