Lukijat

torstai 11. joulukuuta 2014

Kokemuksia nettitreffipalveluista

Kirjoitanpa viime aikaisia kokemuksiani eri nettitreffipalveluista. Laitan valmiiksi tähän sen "miksi sulla pn pakkomielle ravata treffeillä ja etsiä miestä"-kysymyksen niin jokaisen ei tarvitse sitä erikseen kirjoittaa. Vastaus kysymykseen on SIKSI. :)

Tinder-kokemuksia: Latasin ja pläräsin. Matcheja tulee, mutta harvemmin kukaan kirjoittaa. Itse olen muutaman aloitteen tehnyt, mutta aika ohueksi jää juttelu. Ihan hauska leikki siihen asti kunnes törmäät tuttuun naamaan. Törmäsin siellä siis Kelailijaan ja pelästyin niin kovasti että puhelin lensi kädestä, enkä ehtinyt nähdä sen juttuja kun pudotuksen takia profiili katosi. Tästä on jo vähän kauemmin aikaa, en mä enää noin vahvasti reagoi. Ihan kiva ajanviete, mutta ei kannata ottaa niin kovin tosissaan.

Eliittikumppanit-kokemuksia: Yksi tylsääkin tylsempi ilta päätin investoida rakkauselämääni ja rekisteröityä Eliittikumppaneihin. Olin googlettanut ja lukenut ettei siellä mitään eliittiä ole, vaan ihan tavallisia ihmisiä. Rekisteröityminen oli pitkä ja tuskallinen, varmaan lähemmäksi tunti meni. Jäsenyyttä en maksanut. No, mukamas mun profiilista oltiin kovin kiinnostuneita. Maksamatta ei nähnyt oikeastaan mitään. Muutaman viikon päästä rekisteröitymisestä tuli niin hyvä tarjous, että raaskin itseeni sen verran investoida ja maksaa kuukauden jäsenyyden. Eliittiä siellä ei tosiaankaan juurikaan ollut, enhän mä itsekään sitä ole. Duunareita ja peräkammarin poikia suurin osa. Ei duunareissa kyllä mitään vikaa ole. Yhden kanssa kävin treffeillä, mutta ei se itsekään tiennyt mitä halusi. Yksi laittoi marraskuun alussa viestiä, että hänellä olisi aikaa tavata mut tammikuun alussa. Öööö, miten tuollaisella olis aikaa parisuhteelle? :D. No, mä poistuin jo eliitin parista ja jatkan rahvaanomaisemmilla mestoilla.

Suomi24-treffit-kokemuksia:  No, tämä on koko suomalaisen sinkkukarjan kokoontumismesta. Laidasta laitaan löytyy, löytyy 35-vuotiaita neitsyitä (joo en jaksa enää alkaa opettamaan), kirvesmurhaajahumoristeja, seksinvonkaajia, peräkammarinpoikia, you name it. On siellä niitä normaalejakin ihmisiä, mutta niitä on vain vähän vaikea löytää. Sieltä sitten vain kahlaamaan ja etsimään sitä neulaa heinäsuovasta. Tänään löysin sieltäkin Kelailijan. Jysähdys rinnassa ja kuuma aalto varpaista päälaelle.  No, on viimeksi siellä ollut pari kuukautta sitten. Liekö sitten löytänyt sieltä sen elämänsä naisen. Eilen löysin sieltä myös työkaverini. En mä jaksa jotenkin enää noloilla sitä että miestä etsin nettipalvelun kautta ja ihan omalla kuvallakin reilusti. Se on ihan nykypäivää vaan.

Suurin osa miehistä on ihan kamalan huonoja kirjoittamaan. Sitten kun vielä pärstäkerroin näyttelee isoa osaa koko hommassa niin vaikeaa on, ainakin mulla löytää semmoisia ihmisiä, kenet haluaisi nähdä livenä. Jostain syystä mun ikäiset miehet näyttää kuvissa aivan ikälopuilta. Vissiin vääristymä mun aivoissa ja itse näytän vähintään yhtä kulahtaneelta sitten.

Kohti uusia kokemuksia...

Tuli juuri aivan sairaan hyvä rään ja kuumehoureinen kuningasidea! Jos laittais autoon takalasiin  tarran "Etsin miestä" ja sähköpostiosoite :D. Tai vähän vähemmän epätoivoisemmin "Sinkku" ja säpo-osoite. Jos ei tarttis autolla ajaa töihin niin saattaisin olla niin hullu että toteuttaisinkin :D


13 kommenttia:

 1. Voi että, joku reilu ja mukava tyyppi sais kyllä ottaa sinut omakseen... mutta se on kumma, miten paljon kummia ihmisiä maailmassa on, ja silti moni niistä jonkun puoliskon löytää. Yhtä kumman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kokemukset rajoittuu ainoastaan tinderiin ja sen mitä sieltä oon oppinu on se, että kyllä noita kummia riittää, vaikka ikäluokka onkin nuorempi. Sitten kun niitä omalaatusia tai pitäiskö sanoa liian-erialaisia-seurustelun-kannalta -tyyppejä tulee niin paljon vastaan, niin tulee sellanen "toikin on kuitenkin outo" -ajattelutapa. Kutsutaankohan sitä myös kyynisyydeksi? No, ei auta kun uskoa, koska eihän siitä nyt ilman sitä mitään tule.

   Poista
  2. Sanos muuta Sanna, täällä mä oon, valmiina että joku nappais :D
   Sofia, kyynisyys on ovin kovin tuttua...

   Poista
 2. Suosittelen sulle erittäin voimakkaasti OkCupidia. Ilmainen, asiallinen, normaalia älykkäämpiä ihmisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tää taisikin olla mainos jaa kuumehöyryissäni menin lankaan :D. Mistäs sinne normaalia älykkäämpiä ihmisiä olis tullut :D

   Poista
 3. Ei siis oo mainos, omat kokemukset tosi hyviä.

  VastaaPoista
 4. Kokeile www.romanssi.fi

  VastaaPoista
 5. Ite joutuu ihan pikkasen liputtaa Tinderin puolesta. Melkein vuosi pelkkää hupikäyttöä oli takana, kun kaveri haastoi menemään ulos edes jonkun kanssa kenen kanssa juttu oli sujunut. Minulle se ei siis ollut kuin iltojen ajanviete enkä oikeastaan harkinnut ketään tapaavani. Tähän ajatusmaailmaan vaikutti kaiketi myös todella ihanat Suomi24 kokemukset.... hyrrrr.
  No treffeille sitte mentiin ja perskele sille tielle jäin! Ikinä en olisi uskonut, että tämä kuudetta vuotta sinkkuillut kahden mukulan semikatkeroitunut yh olisi tuollaisesta mitään oikeaa irti saanut. Ja nykyään minä ällösöpöilen ruokakaupassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh! Miehet ei tinderissä ainakaan laita viestiä, kai mun on sit koitettava...

   Poista
  2. Lol mikä tarina. Eiköhän se ole niin, että jos mitään ei koskaan haluakaan, ei tule koskaan mitään saamaankaan.

   Poista
 6. Itse eron jälkeen heiluin Suomi24:ssa. Treffi-puolelta ei tullut mitään kiinnostavaa, mutta chätissä liikuin sitten aktiivisesti ja parin irtonumeron lisäksi löysin nykyisen miehen sieltä :)
  Kun kumpikaan ei ollut etsimässä mitään, satuttin sitten löytämään toisemme kun juteltiin kanavalla ja privassa kuukausia. Eli ensin tutustuttiin kavereina ja sitten äkkiä siitä tulikin Vakavaa.
  Treffipalstat ei vaan meikäläisellä toimi.
  Fakta oli tuolla suomi24:ssakin se, että siellä on 98,7% ihan turhaa idioottihullumammanpoikapsykopaattihuijaria, ja sen 1,3% löytäminen onkin sitten ihan onnesta kiinni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai chätti! Siellä en ole ollutkaan! Voi perse, pitääks mun sinnekin vielä mennä... Kai sit pitää!. Johan mä oon varmaan ne sata tyyppiä tavannut, että se yks saattais jo osua kohdilleenkin...

   Poista
  2. No siellä chätissä kans pätee tuo 99%/1% idiootteja/pelureita vs aitoja, mutta kyllä mä siellä puoli vuotta heiluin ja se oli ihan hyvää ajanvietettä.. kun ei jaksanut baareissa heilua tms.. Se toimi mulle.

   Poista