Lukijat

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Olipas projekti!

Eilen päätin aloittaa blogini korjaamisen ja parantelemisen. Olin hätäpäissäni mennyt poistamaan kuvia paikasta, josta niitä ei voi poistaa ilman että poistuvat myös blogista. Lisäksi yksi kuvapalvelin oli muuttanut ja osoitteet piti päivittää. Kaksi päivää tein hommia niitten kanssa ja nyt pitäisi kaikkien vanhojenkin kuvien näkyä. Lisäilin samalla teksteihin tunnisteita (olisi ollut fiksua tehdä sitä sitä mukaa kuin kirjoittelee, mutta aina ei kaikkea tajua). Lisäsin tunnistepalikan tuonne vähän alemmas, eli sieltä sitten voipi klikkailla sopivia aiheita niin kuin vaikka nettitreffejä, heh. Tätä vuotta en halunnut vielä käsitellä, en halua lukea Kelailija-juttuja vielä. Joskus sitten kun on vahvempi olo sen suhteen.

Aikamoinen aikamatka oli kun piti tietysti niitä postauksiakin lukea. Paljon hyviä muistoja ja myös huonoja. Tyyppi on näköjään tunnisteissa kovin hyvin edutettuna. Ihanaa kun mä olen päässyt siitä yli... Varokaa laastareita!

Tuli sitten talvi. Auramiestä ei ole näkynyt. Enkä mä tiedä mikä sen nimi on ja missä se asuu, koska asioidaan aina face to face ja ilman kuittia. Se vain ilmestyi ensimmäisenä talvena ovelle ja kysyi että jatketaanko aurausta niin kuin aina ennenkin. Sanoin että jatketaan. No, liekö sitten heittänyt lusikan nurkkaan tai jotain, mutta lumet on ja pysyy tuossa ajotiellä. Eilen lähdin kauppaan kakkonen silmään ja kaasua-tyylillä ja juuri ja juuri Yariksen maavara riitti. Alusta tuli pyyhittyä hyvin pölyistä. No, tänään päätin sitten ottaa lapion kauniiseen käteen ja vartin lapioituani totesin että tässähän menee koko päivä niin keksin kuningasidean. Jyräsin autolla edes takas tien sileäksi, aivan loistavaa ja hauskaa :D. Eikä mennyt montaa minuuttia! Kyllä "hätä" keinot keksii!

Ihana rauhallinen viikonloppu! Olen ollut ahkera :)


Aurattu :)

8 kommenttia:

 1. Yaris on varsin monikäyttöinen peli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Se on monitaitoisempi kuin uskoisikaan! :)

   Poista
  2. Tuli mieleen mun enovainaa, joka ei saanu ruohonleikkuria käyntiin, niin ajeli traktorilla heinät lakoon...

   Poista
  3. Ihan mun henkinen ihminen siis :D

   Poista
 2. Niiiiiiiiin ihanan naisellinen tapa hoitaa homma!!
  Ja noi sukka-tossu-töppöset on ihqut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää koittaa mennä sieltä mistä aita on matalin :D

   Poista
 3. You go girl!
  Tosin tuo kikkakakkonen ei välttämättä tule onnistumaan jos ja kun lunta tulee sitten joskus kerralla paljon. Eli soittele ymprääinsä ja kysele kuka ajaa muiden tiet ja tilaa itelles.
  Nimim. 30 cm paksua MÄRKÄÄ lunta lapioinut hehtaarin verran - never again!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä tiedän... Tarttis tosiaan löytää uus auramies...

   Poista