Lukijat

maanantai 26. tammikuuta 2015

Kiva viikonloppu

Oli mukava viikonloppu! Mr S tuli lauantaina kylään ja nyt ei jännittänyt enää niin kovasti kun en ollut ehtinyt edes sotkea juurikaan kun kotona oli tullut vietettyä niin vähän aikaa. En edes kiillottanut vessapaperitelinettä tällä kertaa. Useampana aamuna viime viikolla suuntasin töihin Mr Sixpackin talosta.

Koitin lähestyä viikonloppua ja tapaamista "tie miehen sydämeen käy vatsan kautta"-teemalla ja leivoin perjantaina mustikkapiirakan. Lauantaina tein palapaistin uuniin muhimaan ja perunamuusia. Perunamuusia en ollut tehnyt oikeista perunoista kolmeen vuoteen, koska jouduin ostamaan perunanuijankin. Hyvää oli :).

Käytiin keilaamassa ja oli tosi hauskaa! Kummallakaan kun ei ole semmosta kilpailuviettiä että tarvitsisi herneitä nenään vetää mistään niin mikäs siinä keilatessa (mä voitin jeeee :D). Julkisia hellyydenosoituksiakin sain keilahallilla muutaman, aika suloista :).

Edellisen postauksen tilanne on edelleen auki ja mun vainoharhaisuus alkaa hajottamaan päätä sen verran että tänään suuntaan taas lekuriin...

1 kommentti: