Lukijat

lauantai 31. tammikuuta 2015

Lenkille mars!

Kiitos isosti ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Jokusen sai jättää julkaisematta, ihme tyyppejä.

Tänään innostuin taas juoksentelusta! Ostin nastalenkkarit ja ihan kuin olisivat olleet mun jalkoihin valetut! Rahalla näköjään saa mukavuutta. Kyllä ne maksoivatkin! Tulospalkkioita odotellessa vähän tuhlailin, mutta kerrankos sitä. Olen luvannut siskon kanssa lähteä naisten kympille keväällä, eli tarttis todellakin tehdä jotain! Ruokavaliosta en ole oikein saanut kiinni, mutta jospa edes tästä liikunnasta taas.

Käynnistelin kännykästä Sportstrackerin, radion ja Runtastic timerin, ajattelin ajastimellä vetää intervallilenkin, aloittaa silleen kevyesti. No, siinä sitten viiden minuutin lämmittelykävelyä tallasin menemään ja ihmettelin kun käskyä juoksuun ei tullut. No, eihän se toiminut prkl. Ilmeisesti jos puhelin on äänettömällä niin sovelluksen äänetkään ei toimi (hokasin tämän vasta kotona). Alkoi ketuttamaan sen verran paljon, että päätin että nyt juostaan sitten niin pitkään kuin jaksan. Rajoja testailin ja ylitin itseni ja juoksin kuutisen kilometriä (okei, siinä välissä kävelin pari sataa metriä kun meinasi lähteä henki kun juoksin puolisen kilometriä umpihangessa :D). Sisäistä dialogia kävin moneen otteeseen matkan varrella kun se piru mun toisella olkapäällä pyysi mua kävelemään ja se itsepäinen veren maku suussa juokseva (7,5 km/h laahustava) tyyppi pakotti jatkamaan kun Mr Sixpackikin jaksaisi.Kympistä puuttuu siis vielä vähän vajaa puolet :D. Kyllä se siitä.

Aika rankka lenkki oli, mutta kun "mä kuolen just"-fiilis meni ohi niin ai että miten hyvältä tuntui! Paitsi lonkassa, mikä lie lonkkavika iskenyt kun kipuilee aika kovasti nyt. Sama oli viimeksikin lenkin jälkeen. Jospa vain jotain käynnistysvaikeuksia.

Nastalenkkarit toimi loistavasti! Ei tarvinnut missään kohtaa jännittää että jalka lipsahtaisi, hyvä ostos!

Huomenna pääsen taas Mr Sixpackille, alkaa olemaan melkein jo sanaton sopimus että yhdessä vietetään se aika mikä vain pystytään. Tunteista ei olla puhuttu, mutta tekoja jos tulkitsee niin kyllä niitä on :). Enpä ole toista noin huomaavaista miestä tavannut!

SE kadonneen objektin tilanne on vieläkin auki. Mä ajattelin klousata asian päättämällä että maa nieli sen koska sitä ei ole vaan löytynyt. 


4 kommenttia:

 1. Ou mai kaad, sä oot hullu!!! Tai siis, kai sä oot viisas OIkeesti, mutta mun mielestä HULLU :-D
  Sikspäkin mies kuulostaa aina vaan hyvältä. Paitsi se lähtö ei.. Ja se kadonnut ob _kin löytyy.... ;)

  VastaaPoista
 2. Aijaijaijai! Luin ensin, että sen kadonneen objektiIVIN tilanne on vielä auki. Sitten luin ton kommentin ja tajusin, että kyse olikin SIITÄ kadonneesta jutskasta ja ajattelin, että mitäs hittoa.. Mut huh, se olikin lukuvika! Eikä sellanen nyt varmaan ainakaan ihan jälkiä jättämättä mihinkään katoa, jos joku sitä moisessa käytössä pitäiskin..

  VastaaPoista
 3. Kiitos kirjoittelustasi. Vaikka olenkin mies, minulla on oma elämä, ja oma armas, jonka sielunelämä joskus aiheuttaa harmaita hiuksia. Kun kirjoitat siitä mikä on huomaavaista toisen taholta siitä saa hyödyllistä oppia. Olet ihana.

  VastaaPoista