Lukijat

torstai 8. tammikuuta 2015

Sä saat mut hassuksi

Otsikon vastaus oli kommentti mun "hassu mies"-kommenttiin kun oli taas jotain hassutellut. Saa minut kikattamaan ihan hulluna joka kerta kun tavataan :). Ja minäkö sen hänessä saan aikaan? Aika hienoa :). Sä saat mut hassuksi, enpä ole kuullut ennen  :).

Mä en ole vissiin koskaan törmännyt herrasmiehiin, koska Mr Sixpackin huomaavaisuus lyö mut ällikällä todella usein! "Nainen ensin" toteutuu koko ajan. Enhän mä sitä vaatisi, mutta kivaltahan se tuntuu kun pidetään kuin kukkaa kämmenellä :).  Eilen saunan jälkeen harjasin vessassa hiuksiani, kysyi että mitä mä siellä yksin teen ja tuli harjaamaan mun hiuksia! Kuulostaa kirjoitettuna vähintäänkin oudolta, mutta tuntui ihanalta ja sopi oikein hyvin illan hellään atmösfääriin :D. Ei kukaan mies ole koskaan mun hiuksia harjannut! No, tuo on tehnyt paljon asioita, joita kukaan muu ei ole koskaan. Eilen mua odotti salaattipöytä, oli sen seitsemää sorttia tarjolla, ihan liikaa :). Tänään jämistä sitten kuulemma tortilloja ja kutsui minut niitä syömään. Pikavisiitti siis kotona ja takaisin kuhertelemaan :)

Käytiin "koetko olevasi vielä sinkku"-keskustelu ja molemmat kokivat olevansa epäsinkkuja. Eli tavallaan kai sitten seurustellaan :). Jännä juttu kun parin päivän sisällä on useampikin mies menneisyydestä ottanut yhteyttä. Menneisyydessä saavat pysyäkin.

Edelleen mietin että mitä vikaa tässä on... Pitäis ehkä lopettaa sen miettiminen ja uskoa ettei tässä mitään vikaa ole ja että nyt sattui vaan lottovoitto kohdalle :)


11 kommenttia:

 1. Entäs jos se kaikkein pahin toteutuukin: siinä EI ole mitään vikaa??? ;)
  Kauheeta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan siinä pikkuvikoja :D. Niinkuin esim. vähän liian iso, ehheheheee :D.

   Poista
 2. Jospa Kelailijan kuuluikin poistua tämän Täydellisyyden (?) edeltä?! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Kaikella on tarkoitus, mutta senhän tajuaa vasta sitten jälkeenpäin :)

   Poista
 3. Ihana kuulla! Ehkä meillä muillakin on toivoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näin kaikilla sinkkubloggaajilla on taas vähemmän kyynisyyttä ja enemmän uskoa rakkauteen sekä vastakkaisen sukupuolen edustajiin :)

   Poista
  2. Kyllä! Pitää jaksaa uskoa ja toivoa! :)

   Poista
 4. Kuulostaa erittäin hyvältä :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Mä toivon että tällä kertaa juttu menisi ilman ikäviä ylläreitä ja mikä ettei koska tällä kaverilla ei tunnu olevan sitä menneisyyden painolastia ja vaikuttaa muutenkin sellaiselta joka ottaa sut huomioon.
  Hieno juttu ja kiitos muuten kannanotostasi reksiterin suhteen...enkä laittaisi pahakseni vaikka sä naputtelisit omista testituloksistasi jonkinlaisen koosteen :D

  VastaaPoista