Lukijat

maanantai 9. helmikuuta 2015

Löysä hirsi

Olen katsonut silloin tällöin Ensitreffit alttarilla-ohjelmaa. Erikoinen konsepti, mutta alkujärkytyksestä toivuttuani ihan mielenkiintoinen ja läheltä liippaava ja ajatuksia herättävä

Törmäsin tämmöiseen kirjoitukseen aiheesta "löysä hirsi" ja totesin itsekin ajattelevani hyvinkin pitkälti samalla tavalla kuin tuo Miia . http://www.menaiset.fi/artikkeli/seksi_ja_suhteet/ihmissuhteet/neuvo_sinulle_ensitreffit_alttarilla_sarjan_miia_nauti_loysasta_hirrestasi

On se vaan perkele miten naisen tarvitsee muka heti tietää että tuleeko tästä mitään ja missä ollaan menossa. Mun tarvitsee selkeästi muuttaa ajatusmaailmaani. Mielestäni olen aika hyvin osannut iisisti ottaakin, ainakin mun mittakaavalla ajateltuna.  Mr Sixpack ei selkeästi ole semmoinen tunteistapuhujamies niin kuin Kelailija oli, tosin eipä sekään pystynyt juurikaan negatiivisista tunteista puhumaan. Niin siis, mun pitää olla odottamatta mitään verbaaleja tunteenpurkauksia eikä pohtia että mitä se tuntee. Joo, oottehan te varmaan samaa sanoneet, mutta tarvii tajuta näköjään itse :D. Kyllähän se teoillaan tuntuu näyttävän että tykkää. Viestintäkin on usein hänen aloitteestaan, kertoilee pitkin päivää mitä hommailee, tyyliin että nyt hiihtämään, poikien kanssa uimaan jne. Pitää ajan tasalla.

Ei kai se mun kanssa haluais hengata, jos ei tykkäisi? Onhan siinä tietty se seksipuoli, eli jos se haluaakin vain sitä? Ei, en mä usko, halusihan se mut hoitamaan itseään hampaanpoiston jälkeenkin ja silloin oli kyse sovitusti seksittömästä tapaamisesta. Pakkohan sen on musta tykätä. Kiinnostaahan sitä mun mielipide että millaisen saunan se pihaansa rakentaa ja kaikkea. Tuntuu jopa että se mun mielipide vaikuttaa! Oho, taas mä analysoin. Aika näyttäköön perkele! Koita nyt se tajuta! Täällä saan pohtia,  mutten ääneen "ulkomaailmassa".

Koko viikonloppu kahteen kuukauteen yksin, outoa, mutta ihan kivaa ja tarpeellista mullekin. Huomenna tai keskiviikkona vasta miehen kanssa nähdään, melkein viikon tauko.

Eilen illalla nukkumaan mennessä mulla oli oikein kunnon aivomyrsky. Kelailin Kelailijaa, Mr Sixpackiä, elämää, tulevaisuutta, menneisyyttä, kaikkea. No, eihän siinä meinannut uni tulla sitten millään, joten päätin hakea puolikkaan melatoniinin keittiöstä. Valot päälle keittiöön ja silmäkulmasta näin miten pieni musta lyhythäntäinen vipelsi keittiön poikki ja oven alta eteiseen. Kirkaisin naisellisesti enkä tajunnut mennä perään katsomaan että minne meni. Siinä sitten nukahdin melatoniinin voimalla ja toivoin etten herää päästäisen kainalosta. En herännyt. Jospa hän siirtyisi takaisin ulkotiloihin ihan itse? 


9 kommenttia:

 1. Niinhän se menee, että jos toinen haluais rauhassa kattoo miltä se homma alkaa tuntumaan, niin toisen tiukkaaminen ahdistaa. Meillä se oli toisin päin - mies kyseli muutaman tunnin kuluttua tapaamisesta jo jatkoja.

  Mutta hauska yhteensattuma: eilenillalla meilläkin saatiin hiirestä näköhavaintoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en innostunut tuosta näköhavainnosta, asuisin mielummin yksin ennen hämähäkkikautta... YYh!

   Poista
 2. "Aika näyttäköön perkele!" :D jaa tälläistä proosaa sit maanantaina klo 8 aamusta. sä oot kyllä yks 2010-luvun täällä pohjantähden alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon vaikka mitä tarvittaessa :D. Fifty shades of Gray vaikkapa...

   Poista
 3. Haha! Niin tuttuja ajatuksia jostain kaukaa. Mutta muistan kyllä miltä se aikoinaan tuntui ja ymmärrän luullakseni ihan hyvin, miltä susta tuntuu.
  TYKKÄÄ SE!

  VastaaPoista
 4. http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1423467867994.html?pos=ok-nln#comments-anchor

  :D

  VastaaPoista
 5. Tykkää se!!
  *kääntää sun analysointinapin off-asentoon*

  VastaaPoista
 6. En ole ikinä sanonut miehelleni mitään rakkauden kaltaistakaan, eikä hänkään mulle. Kymmenen vuotta tulee täyteen ja hyvä onsuhde ollut :)
  Kaikki ei vaan ole tuossa asiassa verbaalisia ;) En osaisi edes sanoa "rakastan" - tukehtuisin siihen sanaan varmaankin! :D
  Mies näyttää tunteensa tekemällä. Minä? En ees tiedä miten näytän vai näytänkö edes :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herran jestas! Olen järkyttynyt! Ymmärränhän mä toki kai jollain tasolla että me ihmiset ollaan erilaisia :D

   Poista