Lukijat

tiistai 3. helmikuuta 2015

Työtä, lumitöitä ja rintsikoita

Olen innoissani! Sain sen lisätyön, se tekee puolikkaan halpisauton verran vuodessa miinus verot, eli mä voin ehkä joskus harkita jopa auton vaihtamista! En mä tiedä miten mä siitä hommasta selviän, mutta työ tekijäänsä opettanee. Pesti on kuulemma elinikäinen, eli jos haluaa lopettaa niin on etsittävä itselleen seuraaja, hehheh. No, katsotaan nyt.

Tänään ups:n lähettimies soitti ja kysyi että mistä mun pihaan ajetaan. Olin huuli pyöreänä, että mitä hittoa se horisee että pihatietä tietenkin. No, jannu sanoi löytäneensä sitten loppupeleissä mun puuvajan ja pakettini odotteli ruohonleikkurin vieressä.

Pääsin kotiin ja tajusin mitä jannu änkytti. Mun pihassa oli helvetinmoinen lumikaaos eikä autolla ollut mitään asiaa pihaan.

Lumen syvyys oli n. 40 senttiä ja sain huhkia aika reippaasti ennen kuin sain autolle edes semmoisen kolon että mahtui pihan puolelle. En missään nimessä lapioinut normaalille paikalle autoa, herran jestas siinä olis mennyt ikuisuus! Nyt voisi kyllä se lumetus loppua!

Palkkioksi hain paketin puuvajasta ja lähdin sisään sovittelemaan uusia Marlies Dekkersejäni. Ihanat!!! Mä niiiiin rakastan tuota merkkiä!


Vähän rajumpaa :)

Ja taviksempaa vastapainoksi. Molemmat ihan yhtä mukavia päällä! I H A N A T!

4 kommenttia:

 1. Sun lisätyö kuulostaa täydelliseltä :)

  Ja lumenluontipalkinto kans :D

  VastaaPoista
 2. Täällä on ainakin saanu tehdä vähintään kahdet lumityöt päivässä, jos on mielinyt pitää kulkuväylät kunnossa. Mutta hienot rintsikat! Ja onnea työn johdosta!

  VastaaPoista
 3. Marlies Dekkersit vaan on ihanat!

  Onnea hyvästä ostoksesta.

  HannaHoo

  VastaaPoista