Lukijat

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Äidin kasvukipuja

Mä olen siirtynyt siihen vaiheeseen elämääni, etten vaan tajua enää nykynuorisoa. Ja siis käytän termiä "nykynuoriso". Mulla on fb-kaverina esikoiseni kaveri, 14-v niin kuin omanikin. Tämä kaveri on nyt jo ties kuinka monetta kertaa rakastunut ja parisuhteessa. Viikonloppuna olivat poikakaverin kanssa mökkeilemässä ja niin in lööööv. Ja mä luen julkisia rakkaudentunnustuksia facebookista silmät pyöreenä ja järkyttyneenä. 14, se on vielä niiiiiiiin nuori,  haavoittuvainen ja lapsenuskoinen. Mä olen onnellinen siitä että oma lapseni on vähän "eri tyyppiä" vaikkakin oli "parisuhteessa" hänkin toista vuotta. Tosin etäsuhteessa luojan kiitos.

Mä toivon ettei tämä esikoiseni kaveri kohta ilmoita vauvauutisesta. Huh! Enhän mä voi tietenkään varmaksi tietää että mitä mun omanikaan puuhailee. Mä en tykkää tästä! Seksi, nuoren kasvaminen aikuiseksi, epävarmuus, miellyttämisenhalu, apua!!! Mitä jos ne harrastaa kohta seksiä, mun pienet lapset! Ei herran jestas! Mun pää räjähtää pelkästä ajatuksesta!

Kauhistuttavaa!!!

2 kommenttia:

  1. Ei sitä kannata kauheen tarkkaan ajatella :) ainakaan sitten, kun on näyttänyt, miten kumia käytetään ja kertonut, että pahin seuraus käyttämättömyydestä ei todellakaan ole raskaaksitulo. Ja kunhan se toinen ei ole kovin paljon vanhempi...

    Facebook on jollain lailla kyllä niin kurja, kun siellä tekee mieli julistaa koko maailmalle onnellisuuttaan ja sitten ne on siellä vielä silloinkin, kun on jo seuraavan tyypin kanssa onnellinen... tai tietysti ne voi poistaa, mutta kannattaako laittaa alunperinkään?

    VastaaPoista
  2. Jep, on se aikamoista. Miettiä. Varsinkin kun Tietää (eli on ite ollu just sellanen ku nyt pelkää omiensa olevan). Mutta kummasti ne vaan pärjää!!

    VastaaPoista