Lukijat

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Joskus se elämä vaan yllättää positiivisesti

Eilen tapasin blogin kautta tapaamani miespuolisen Fanin ja vietettiin mahdottoman kiva ilta yhdessä! Siinä on kyllä ihan sielun"sisko"! Vaikka ollaan nähty  parin vuoden aikana vain 3 kertaa ja nähty viimeksi 2 vuotta sitten ihan kuin oltais tunnettu aina. On se vaan hassua kun joittenkin kanssa on niin helppoa :).

Tänään ajelin töihin ja huomasin työpaikan parkkiksella että eturengas on tyhjä. Ruuvi sinne pureutunut. Kirosin ja mietin että mitäs nyt. Menin työpisteelle ja join kupin kahvia ja mietin toimintasuunnitelmaa. No, ei kun vararengasta kaivamaan vaan ja renkaanvaihtoon. Olin saanut vararenkaan pihalle kun reipas myyntipäällikkö tuli töihin. En apua pyytänyt, osaanhan mä nyt renkaan itsekin vaihtaa, mutta vietyään tavaransa sisään tuli avuksi, eli otti oikeastaan koko projektin hoitoon :D. Mä siinä sitten tönötin vieressä kun toinen vaihtoi renkaan. Siihen tuli sitten myös työpaikan ärsyttävä naispuolinen henkilö (joku nimikin sille oli kun olen hänestä ennenkin avautunut, mutta nyt en muista). Ajattelin että tuleeko mahdollisesti ilkkumaan mulle niin kuin tapoihinsa kuuluisi, mutta ei! Hän alkoi selvittää että kuka veisi mun renkaan paikkaukseen kun todettiin että en mä vararenkaalla voi ajaa kun aluvanteiden pultit ei kiristy siihen kunnolla. No, menokyyti järjestyi yhden miehen voimin ja paluukyyti toisen miehen voimin. Äsken tuli sähköpostia:

"Moi. Autonne rengasvaurio on korjattu ja valmiina lähtöön . Firma maksaa viulut."

Ihan ihmeellistä ja käsittämätöntä, ihan äimän käkenä täällä monttu auki! Firma siis siksi maksoi kun on saattanut täältä se ruuvi tarttua mukaan. Mutta silti! Ihan kertakaikkisen ihanaa! 

Mä rakastan mun työtä ja työkavereita! (ainakin osaa) 

8 kommenttia:

 1. Hienoa!

  Plus mä tykkään aina siitä, kun ihmiset hoksaavat nuo positiiviset jutut ja keskittyvät niihin. Arvaa vain, miten moni olis saanut tästäkin aikaa postauksen, jossa "kirottais paskaa työpaikkaa, jonka pihassa on ruuveja, että renkaatkin menee ja typerällä työkaverillakin on aikaa tulla tuijottamaan renkaanvaihtoa". :-D

  P.S. Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jotenkin niin tottunut noihin auto- ja talo-ongelmiin, että suhtaudun niihin vain silleen että "vai niin, ai tämmöinen juttu tällä kertaa" ja sitten ratkotaan ne parhaaksi koetulla tavalla :). Mä en tainnut edes kirota tällä kertaa :D

   Poista
 2. Oikein hyvä teko firmalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, helpotti kummasti kun omat rahat säästyi ja myös se vaiva!

   Poista
 3. Jossain on vielä ihmisiä, joilla on tahtoa tehdä hyvää eikä vain aina ottaa itelleen niin paljon kuin suinkin! Hienoa!

  VastaaPoista