Lukijat

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Haaste

Sekopäinen Helmi haastoi mut, thänks a lot. Mun blogi oli päässyt jo hyvään talvihorrokseen!

Oikeestihan mun pitäisi just nyt laskuttaa, tehdä budjettia tai tehdä jotain muuta  järkevää niin ku vaikka siivota, mutta ei, mä vastaan haasteeseen.

Kyssärit kuuluu: 

Mistä olet kiitollinen juuri nyt: Verkkovirtakäyttöisestä vibraattorista. Se tuli ensiksi mieleen, oikeesti  :D. Kyllä, olen puutteessa vielä n 191 tuntia. Olen myös kiitollinen siitä, että mulla on työpaikka, jossa voin purkaa pms-vitutusta, enkä voi saada potkuja koska olen luottamusmies. Kiva myös että mulla on takkapuita sisällä, ettei tarvitse lähteä sateesta niitä hakemaan. Kiitollinen olen myös siitä että mulla on ihana mies, jota odottaa kotiin :). Totta kai olen kiitollinen lapsistani ja mökistäni ja siitä, että olen löytänyt paikkani maailmassa :)

Minkä valinnan tai asian haluaisit muuttaa elämässäsi jos pystyisit? Tää on paha. Mun elämässä on tapahtunut paljon perseisiä asioita, esimerkkinä vaikka Kelailija. En mä sitä kuitenkaan kadu, se opetti mulle paljon itsestäni ja mun voimista ja rohkeudesta. Opetti myös miten rumia ajatuksia olen kykenevä keksimään. Ehkä kuitenkin jättäisin ensimmäisen avioliittoni (18-20-v) solmimatta, se ei oikeastaan opettanut mulle kuin sen, että miten tyhmä tuon ikäisenä kykeneekään olemaan! Kaikki vastoinkäymiset ja paskajutut on kuitenkin muovaillut minusta just minut, ihanan Puolis-höpsökän :D
  
Mikä on sinun mielestäsi elämän tarkoitus? Rakastaa ja saada rakkautta sellaisena kuin on. Olla onnellinen ja tyytyväinen valintoihinsa ja sinut itsensä kanssa

Pitäis löytää haastettavia, apuva! No, haastan Paimenen (jos hän joskus blogistaniaan eksyy vielä) ja RH:n 


Haasteen säännöt:
The Starlight Blogger Award is to highlight and promote Inspiring Bloggers.
Here are the rules for the Starlight Blogger Award:
1. Thank the giver and link their Blog to your post. 
2. Answer the 3 questions given to you. 
3. Please Pass the award on to 6 or more other Bloggers of your choice and let them know that they have been nominated by you. 
4. Include the logo of the award in a post or on your Blog please never alter the logo and never change the rules.

3 kommenttia: