Lukijat

torstai 24. joulukuuta 2015

Joulukoonti 2015

Aatonaatto, viihdyn töissä varmaan pitkään. Pitää arkistoida papereita sun muuta. Töiden jälkeen jumppaan. Sitten vois vaikka masentua loppuillan. Miehen kanssakaan ei mene ehkä niin kuin toivoisin, voi kyllä olla oman mielikuvituksen tuotostakin. Todennäköisesti  onkin näin.

Työkaveri: Mites sun joulu? Säälivä katse kun kerroin että todennäköisesti aika kulkee eteenpäin samaa vauhtia kuin muulloinkin.

Toinen työ"kaveri": "Eihän täällä ole KETÄÄN! No, hyvää joulua kuitenkin."

Aatonaaton ilta: Mä taidan julkaista tämän vasta joulun jälkeen, etten pilaa kenenkään joulutunnelmaa. Jospa päivittelisin tänne vaan joulutunnelmia  ja katsotaan miten epäjouluinen ja kriisinen tästä tulee.

Jumpan jälkeen kiirehdin alkoon kun luulin että se menee jo kuudelta kiinni. No, kasiin asti se olis ollut auki. Sain sieltä varalle joulukossupullon, ettei vaan pääse loppumaan humala kesken jos tulee tarve luopua selvästä päästä.

Vituttaa fb:n ja instagramin jouluidyllikisa. Jos pistäis kynttilän palamaan ja sen kossun sen viereen ja osallistuisi sillä kuvalla jouluidyllikisaan? Ehkä en kuitenkaan, herkuttelen vain ajatuksella ja laitan sen teille. Mä koitan pitää nämä tunteet kaikki itselläni.



En ihan onnistunut, vaan jaoin facebookissa epäjouluisen Antti Tuiskun "party"-biisin niin tarkka"korvaisemman" vaistot selkeästi heräsi, mutta ehkä sain harhautettua edes osittain? En tiedä. Ehkä se sai pienen vainun mun joulufiiliksestä.  Mutta hyvä biisi se on kuitenkin :). Vetäisin melatoniinia 3 mg nassuun puol kympiltä, jospa uni armahtaisi.

Aatto: Heräämys kahdeksalta, tietty kun menin niin aikaisin nukkumaan. Mieheltä "Hyvää Joulua :)" Ei edes pusuhymiöitä, eikä kyselyä että miten mulla menee. Mihin sen empatiakyky on kadonnut? Keväällä sitä vielä oli runsain mitoin. Hiirten joulutervehdysrapina ilahdutti seinän sisällä, en ole yksin :). Tosin nyt jos napsahtaa ensimmäistä kertaa hiirenloukku niin kyllä minä joulumieleni siitä niin pahoitan. 

Käväisin Prismassa ostamassa maaliteloja ajatuksena maalailla yläkerrassa, mutta kotimatkalla kun aurinko alkoi paistamaan niin päätinkin lähteä lenkille. Heitin 7 kilsan lenkin välillä pysähdellen ja ihmetellen luontoa ja höpötellen omia ajatuksiani. Kyllä niitä ajatuksia ehtikin siinä 1,5 tunnissa tulemaan! Totesin että mulla on varmaan ajatusadhd kun ajatukset poukkoilee järjettömyyksistä realismiin ja ties minne.

 Törmäsin kantarelliin! Ja viherrykseen. Loppumatkasta lensi 4 joutsentakin kaakattaen ylitseni. Aikamoista joulutunnelmaa.

Tämä aatto on paljon helpompi kuin eilinen aatonaatto. Hyvä niin :). Katselen Risto Räppääjää ja juon kuohuviiniä, saunassakin tuli käytyä. Ihana tuo herra Lindbergin ja Rauha-tädin rakkaustarina :).  Kohta jouluruuan rippeet. Ei tässä ole mitään hätää. Joulukossukin taitaa jäädä korkkaamatta kun ei tässä niin isoa angstia tullutkaan kuin pelkäsin. Ehkä se oli tuo luonto ja kävely, joka jeesasi. Ja hetki höpöttelyä miehen kanssa auttoi kanssa.

Nyt se on ohi :). Joulu siis. Fiilis nousi iltaa kohti, ihan hyvillä mielin painelen nyt nukkumaan. Aamun jälkeen ei ole edes itkettänyt ollenkaan. Pahoittelen jos tuli sekava postaus, kirjoittelin sitä muutaman päivän.

Hyvää joulua :)

8 kommenttia:

  1. Kalsarikänni joulukossusta on ihan jees.

    VastaaPoista
  2. Hyvinhän se meni :) Lenkilläkäynti oli varmaan hyvä idea.
    Ja aina on parempi olla yksin kuin säälistä mukaan pyydettynä jossain vaivaannuttavassa perhejoulussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä näin kahden minuutin videoklipin joulusta mutsin luona ja huhhuh, riitti kyllä mulle se 2 minuuttia :D. Ei olis mun pää kestänyt sitä 5 tuntia minkä sisko siellä vietti.

      Poista
  3. Voi pylly,miksen mä tajunnu määrätä sua tänne!? Täälä oli vaan yks selkävammanem ja kasa muita hulluja.
    Sulla on kummiskin joulukuusi! Yhtä iso kun mun eikä se raukka päässy edes sisään. Ja näinhän mä susta tonttulakkikuvankin☺
    Enivei,nyt se on melki ohi jo kohta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvinhän tää meni, siis MENI, koska joulu on jo ohi :D. Ostin molemmille tytöille tonttulakit kun muistin että mulla on täällä yksi itselleni. No, olihan mulla, oli vain jotain pikkulapsikokoa, voin sanoa että puristi jumalattomasti päätä, tytöillä oli hauskaa kun se päässä otsa rutussa olin :D. Siinä kuvassa lainasin tyttöjen lakkia, oli huomattavasti mukavampi käytössä :D

      Poista
  4. Mulla oli eilen aattona yks hetki jolloin mä koin lievää turhautuneisuutta koska olin pilkkonut kinkun, pakastanut siitä osan ja siivonnut kämpän muutamaan kertaan niin tuumin että mitähän pimpainta sitä nyt tekis :D
    No, roilasin sitten Netin Suurissa Syövereissä silmät soikeana ja nyt aamulla muutaman tunnin unien jälkeen, luulin että olen hitsaillut jotain koska silmät olivat yhtä punaiset kuin kiveen heitetyllä ahvenella
    Hyvää joulun jatkoa - nyt me aletaan jännäämään kuinka paljon sitä Vappuna turhautuu (vai onko se v*tun pääsiäinen sitä ennen?) :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mua noi muut juhlapyhät niinkään ahdista, tää joulu vaan :). Mutta siitäkin selvitään joka kerta :). Hyvää joulunjatkoa sullekin, mä lähden nyt kärsimään armaan äitini seuraan hetkeksi, pitänee ottaa beetasalpaajat mukaan

      Poista