Lukijat

lauantai 26. joulukuuta 2015

Onnea 4-v Puolis!

Muusani Helmi inspiroi mut kirjoittamaan kun tajusin että tänään blogini täyttää 4 vuotta. NELJÄ! Huhhuh! Erosta on siis neljä vuotta. Tuntuu kuin siitä olisi mennyt vasta hetki, mutta kun alkaa oikein ajattelemaan niin näiden neljän vuoden aikana on tapahtunut ihan hirveästi!

Blogia aloitellessani en olisi koskaan osannut ajatellakaan mitä kaikkea tämä mulle toisi. Muutaman hyvän ystävän ihan oikeaan elämäänkin, paljon virtuaaliystäviä, hirmuisen määrän tsemppiä vaikeisiin tilanteisiin, yhden lehtijutun, jopa yhden ilmaisen treffipalvelun jäsenyyden :D. Joo, en mä päässyt tällä samalla tavalla rikastumaan kuin jotkut bloggarit :D. Ei tosin ollut tarkoituskaan :D.

Mitä kuluneet neljä vuotta on mulle tuonut. Ensimmäisen vuoden olin totaalihukassa ja laastaroin itseäni hirveällä vimmalla.  Muutin hirveällä vimmalla tähän talooni ja selviydyin.  Piti ihan hetki pohtia ankarasti että mitä toisena vuotena tapahtui. Ei tainnut tapahtua juurikaan mitään mainittavaa, tai siis dramaattista. Työpaikan vaihdos ja tietynlainen "seestyminen". Kolmas vuosi olikin Kelailija-vuosi. Suuri rakkaus ja suuri suru opetti ja sai pelkäämään ja varovaiseksi. Neljäs vuosi toi nykyisen miehen kuvioihin. Näiden neljän vuoden aikana olen tutustunut itseeni ja oppinut viihtymään itseni kanssa paremmin. Todennut että elämä kantaa ihan käytännössä. Aina mä olen siihen kyllä uskonutkin.

On olemassa tyttö ennen eroa ja on olemassa Puolis eron jälkeen. Kaksi totaalisen erilaista ihmistä. Tyttö paahtoi elämää eteenpäin hirveällä kiireellä. Kesämökki, uusi itse rakennutettu omakotitalo, tila-auto ja lapset  oli jo ennen 30-v synttäreitä, kauhea kiire menestyä. Nyt mulla on vanha talo, pieni auto ja hymyilevä sielu. Eikä se hymyile vähiten siksi että olen tämän kaiken itse saanut aikaan. Olen oppinut aivan julmetusti kaikkea kun on ollut pakko. Olen myös onnellinen siitä että lapsilla menee hyvin. Pienet sisarukset varmaankin opettavat toivottavasti ehkäisyn tärkeydestä :D

Kirjoitan tätä hymy huulillani, melkein tulee onnellisuuden kyyneleet silmiin. Mun elämä on oikeastaan just nyt aika ihanaa! Mitähän kaikkea elämällä onkaan mulle vielä annettavaa! :)
Life is like a box of chocolates, you never know, what you're gonna get

12 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! <3

  Olet sinä kovan rännin läpi mennyt mutta hienosti selvinnyt ja arvostan sua sen takia erittäin korkealle. Plussaa on se ettet ole menettänyt sitä varsin räväkkää huumorias :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paimen :). Enhän mä sitä menetä, vastahan mä olen sen löytänyt!

   Poista
 2. ♡♡♡tyttö sinä olet tähti ♡♡♡

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon huikeasta blogitaipaleesta! Mä oon ollut sun lukija aika lailla pitkän aikaa ja vaikken niin usein itsestäni merkkiä jätäkään niin uskollinen lukija oon ollut :) Matkan varrella on ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita mutta myös huikea kehitystarina, sinä oot Puolis selviytyjä <3

  VastaaPoista
 4. Tässä kohtaa pitäs pitää hieno puhe synttärisankarin kunniaksi, mutta en osaa :) mukana oon roikkunu likimain sen neljä vuotta ja blogin ainakin lukenut alusta asti, ja tykkään että siepä se et olekaan mikään tyhjän ruikuttaja ja hanskojen tiskiin lyöjä, vaan selviytyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Kiva kun olet pysynyt mukana ja jaksat aina kommentoida!

   Poista
 5. Isosti onnea neljästä vuodesta. Ja vielä enemmän siitä, miten olen jaksanut selviytyä hankalistakin asioista tähän päivään saakka. Olet sitkeä sissi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Iloja ja suruja varmasti vielä paljon edessä

   Poista
 6. Viime yönä kun makasin valveilla ja sain ajatuksen palata Lasinkiruilijaksi Lasinkiruilijan paikalle, mietin myös, mitäköhän sinne kuuluu. Ja onpa kiva, että kuuluu hyvää ja että elämä on vienyt tai elämää on viety eteen päin!!

  VastaaPoista