Lukijat

torstai 14. tammikuuta 2016

Enkeli

Nyt alkoi tulemaan kuulkaas ASIAA!

Kävin eilen hakemassa toivoa selvänäkijän luona ja toivoa sieltä sainkin. Tarkimmat lukijat muistanevat että olen harrastanut sitä ennenkin. Skeptikkojen ei ole välttämätöntä kommentoida :).

No, joka tapauksessa selvänäkijä kehotti mua puhumaan mun äidillisen enkelin kanssa, se on oikein aikaansaava ja tomera. Mä en oikein tiennyt miten se tapahtuu, mutta yritin eilen illalla sitten jutskailla sen kanssa. Tänään se sitten selkeästi vastasi! Kuuntelin Suomipoppia ja sieltä tuli Maaretta Tukiaisen haastattelu http://www.radiosuomipop.fi/#!/post/56975b339967a703002442d7  joka kertoi onnellisuudesta. Se puhutteli mua todella ja mun on ehkä pakko tilata hänen kirjansa Hyvän mielen taidot. Mä tajusin (ehkä taas) että mun pitää olla itselleni myötätuntoisempi ja sallivampi, antaa itselleni anteeksi asioita, hyväksyä se, etten voi tietää kaikkea, päästää tunteista irti. Mun pitää puhua itselleni kauniimmin :). Harjottelin äsken autossa ja rupesi hymyilyttämään kun hoin ääneen itselleni:

Mä olet ihana
Mä olet kaunis
Mä olet hauska
Mä olet mukava
Mä olet hyvää seuraa
Mä rakastan minua!

Mä olen varma että tuo oli mun enkelin viesti mulle :). Okei, mä tiedän että saattaa kuulostaa vähän hullulta, mutta mua ei haittaa yhtään, koska mä sallin itselleni mun oman enkelin joka neuvoo mua matkan varrella :). Ihanaa! Ja onko se nyt niin justiinsa mistä sen lohdun saa?

Ja ei, en ole kännissä. Kävin tänään lekurissa toista vuotta jatkuneen iho-ongelman kanssa ja sain isotretinoiinikuurin, eli meikäläinen ei sitten saa juurikaan viinistä nyt jokuseen kuukauteen nautiskella. Lääkäri puhkaisi yhden paiseen mun koivesta ja voi jestas että meinasi itku päästä, niin kovasti se sattui! Mutta jospa tuo troppi nyt auttaisi. Aikalailla kaikkea muuta on kokeiltu. Tää iho-ongelma puhkesi muutama viikko sen jälkeen kun Kelailija jätti mut. Mene ja tiedä... Mutta mä hyväksyn mun rupisen kroppani koska se on mun kanssa elänyt jo 37 vuotta ja palvellut hyvin ja mä toivon että mä saan rakastaa sitä vielä pitkään :)


9 kommenttia:

 1. Olen jonkinasteinen skeptikko, mutta kommentoin ihan kiusallani :) juttuja saa ja pitää kokeilla, ja jos löytyy joku, joka on avuksi, se on silloin oikein ja hyvä. Olkoon sitten vaikka yksisarvisdelfiini. Silloin, kun tarvii lisävoimia, niin kaikki on sallittua; kunhan ei anna kenenkään käyttää itseään hyväksi! Niitä rahankuppaajia kun riittää avuntarvitsijoiden kimpussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, jos se tehoaa niin se on hyvä :)

   Poista
 2. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa.... Joista ei varmaan puoliakaan ole meikäläisten tiedossa. :-)

  VastaaPoista
 3. Enkeleitä ON olemassa. Niiltä pitää ymmärtää pyytää apua ja silloin sitä tulee. Muista myös kiittää <3. Go, Puolis!
  T. Terppuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot kyllä niin samalla aaltopituudella mun kanssa :). Kunhan menen sänkyyn niin juttelen hänen kanssaan taas ja kiitän :)

   Poista
 4. Sielun siskot :D . Oltais varmasti oikeassa elämässä ystävykset. No doubt about it <3.
  T. Terppuli

  VastaaPoista
 5. Kaikella on tarkoituksensa ja sun kohdalla se oli tämä haastattelu. Hieno juttu koska sillä mihin ihminen uskoo, ei ole mun mielestä mitenkään tuomittava asia koska pääasia on että ihmisellä on jokin tietty juttu josta se saa voimaa.

  VastaaPoista