Lukijat

perjantai 15. tammikuuta 2016

Käänteisvertaishenkilö

Keskusteluyhteys mun enkelin kanssa on selkeästi auki! Menin mainitsemaan enkelijutusta työkaverille, jolle kerron yleensä about kaikki. No, se katsoi pitkään ja pyöräytti silmiään ja sanoi että olen tullut hulluksi :D. Voi olla, mutta pääasia että itse en sitä huomaa.

Niin, siis mun toiseen enkelijuttuun. Selkeästi mulle "heitettiin" eteen semmoinen mies, joka on muutama viikko sitten tehnyt naiselle niin kuin mulle on just tehty. Samat syyt, tai siis ei osaa sanoa syytä. Tällä on selkeästi se tarkoitus että mä opin ymmärtämään jotain, ehkä autan häntä ymmärtämään itseään. Mitään suhdetta tästä ei todellakaan tule, ei edes laastaria, mutta varmaan mielenkiintoista dialogia :).

Tilasin sen kirjan tänään, pikatoimituksella :). Hyvä musta vielä tulee. Ei kun mä OLEN jo hyvä! Musta tulee vaan vieläkin parempi :)

2 kommenttia:

 1. Oon vahvasti sitä mieltä, että miehiä ei voi koskaan oppia ymmärtämään täysin. Mutta oon samaa mieltä tosta tarkoituksellisuudesta. Mulle on käynyt noita caseja useasti. Jopa niin, että nuo samat "ongelmat" toistui, miehet vaan vaihtui. Olen ottanut nyt itse opikseni sen, että kun joku asia tuntuu niin suurelta, että en pystyisi parisuhteessa sen kanssa elämään loppuelämää, nostan kissan pöydälle. Vaikka aihe olisi kuinka vaikea. Se on kannattanut.
  T. Terppuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Asioista pitää puhua ja kissat nostaa pöydälle. Tuon miehen kanssa on kyllä äärimmäisen mielenkiintoista keskustella! Tällä todellakin ON tarkoitus :)

   Poista