Lukijat

maanantai 4. tammikuuta 2016

Niin mun elämää

Tää on niin mun elämää.

Oli -17 kun lähdin ajelemaan tuulilasin vaihtoon. Auto ei ollut piuhassa, mutta lähti kiltisti käyntiin. Ajoin tuulilasipajalle ja sain laina-auton alle. Lähdin köröttelemään töihin. kaivoin jossain vaiheessa puhelimen taskusta ja oho, kaksi puhelua lasiliikkeestä tullut. Soitin takaisin ja kaveri ilmoitti että rouvan auto ei nyt lähde tästä parkkipaikalta kyllä käyntiin. Vai niin, vai että ei lähde käyntiin. No niinpä tietysti, kuinkas muutenkaan. Kaveri sanoi työntävänsä sen halliin, sanoin että loistavaa jos saa sen työnnettyä ja vaihdettua lasin niin mä pohdiskelen jatkoa sitten myöhemmin kun tulen hakemaan auton.

Ajoin töihin ja tässä mä nyt kiroan ja juon kahvia. Töitäkin olis, on vaan nyt pikkaisen pää jumissa. Tässähän on nyt vaihtoehtoja suunnilleen about kaksi.

1. auto lähtee kiltisti käyntiin puolilta päivin kun sen haen ja ajan puoli viideltä katsastukseen ja auto lähtee kiltisti myös katsastusmiehen avaimenväännöllä käyntiin. (okei, tässä voi olla myös se mahis ettei se lähde katsastuksessa käyntiin, mutta mä en halua sitä vaihtoehtoa nyt tässä kohtaa miettiä)

2. auto ei lähde kiltisti käyntiin puolilta päivin ja tilaan hinausauton ja sijaisauton ja soitan katsastusasemalle että mitäs veetä nyt tehdään. Onko se ajokieltoa suoraan kun en ilmesty varatulle ajalleni vai pyydänkö hinuria ajamaan katsastuskonttorin kautta vai mitä perkelettä tässä nyt tehdään.

Jep, tää tietää hyvää loppupäivää ajatellen.

4 kommenttia:

 1. Se voipi olla että autos kärsii lievästä kosteuden aiheuttamasta ongelmasta vallanki jos ajot ovat olleet pienessä ja mikäli mahdollista - olettaen tietysti että se lähtee käyntiin lasiliikkeen hallissa oltuaan - pyydä että jättävät sen käymään joksikin aikaan tai siihen asti kunnes tulet sen hakemaan. Tosin en tiedä koska ja miten sä pääset töistä joten asian järjestämisessä aikataulullisesti voi olla hankaluuksia.

  Katsastuskonttorille voit ajaa vaikket sinne tänään pääsisi koska mun mielestä sitä ei kannata sinne hinurilla viedä. Syy voi nimittäin olla pelkästään heikossa akussakin ja ihannetilannehan ois se jos voisit vaihtaa akun lasitusliikkeen hallissa (tai ne vaihtais) mutta sitä en kiellä etteikö ole paskamainen tilanne ja helppoahan se on täältä vierestä huudella mitäs pitäisi tehdä mutta hyvää mä tarkoitan.
  Toivon totisesti että asia järjestyy ja jos nyt käy niin ettet saa sitä tänään liikkeelle, niin soita katsastusasemalle ja selitä tilanne samalla kun varaat uuden ajan. Kyllä ne yleensä ymmärtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiltisti lähti käyntiin ja nyt mulla on uusi lasi. Diagnoosina todennäköisesti virtalukon pohja tai koko virtalukko tai mikä lie. No, pitää toivoa että kestää vielä vähän... kohta katsastukseen, toivottavasti lähtee edelleen käyntiin!

   Poista
  2. No hyvä että lähti käyntiin ja kerro miten katsastuksessa meni vai pidätkö meitä jännityksessä huomiseen?
   Virtalukon pohja - koska en nyt muista mitkä kiesit sulla on - ei välttis ole kallis investointi ainakaan vähääkään vanhemmissa autoissa joissa ei sitä perkeleen elektroniikkaa ole niin hemmetisti.

   Poista
 2. No kuis kävi katsastuksen kanssa? Toi pakkanen tekee nyt temppujaan, mullakin autossa vilkkuu kaikenlaisia valoja, joiden olemassaolosta en oo ennen ees tiennyt... :)

  VastaaPoista