Lukijat

lauantai 16. tammikuuta 2016

Päivän pakkomielle

Facebookissa pyörii näitä ärsyttäviä klikinkalasteluotsikoita vähän väliä. No, mä menin ja klikkasin ja totesin että helvetin hyvä idea, tuommoisia läpinäkyviä seinälokerikkoja mä tarvitsen enemmän kuin mitään muuta just nyt!

http://arvostettu.com/han-kayttaa-kenkalokerikkoa-tavalla-jota-emme-ole-nahneet-ennen-luulen-etta-kaikki-hyotyisivat-tasta/

Tänään päätin että pistän elämäni järjestykseen ja aloitan sen pikkuhousu- ja sukkalaatikosta. Ostan noita lokerikkoja vaatekaapin oven sisäpuolelle ja laitan kalsarit ja sukat niihin!

Eihän se ollutkaan niin helppoa kuin luulin, semmoisia ei nimittäin löytynyt mistään. Tokmanni, Clas Ohlson, Anttila, K-rauta, Citymarket ja Prisma läpikäyty ja Prismasta sitten loppujenlopuksi ostin läpinäkymättömän Sini-tuotteen version. Pettynyt, ärsyyntynyt ja kiukkuinen.

Kotiin päästyäni jatkoin armotonta googletusta ja päädyin tilaamaan Ebayn kautta Hong Kongista semmosia. Koska mä päätin haluta semmosia niin kyllä mä perkele semmoisia saan! Niin!!!

Nyt mä odottelen sitten kuukauden niitä kiltisti. No, onpahan jotain mitä odotella :D

10 kommenttia:

 1. Jotain tuollaista pitäs sinne mejän vessaan hommata/tehdä, mutta pitäs vaan keksiä joku, mihin sen ripustaa. Ei viittis ruveta kaakeleita poraileen. Ja tuollaisia auton selkänojaan ripustettavia (ihan siihen hommaan tarkotettuja) lokerikkoja oli parikin, kun tytöt oli pieniä. Ihan käteviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisko kattoon jotain koukkuja ja siitä sitten naruilla? Tai joku vastaava viritys :)

   Poista
 2. Ihailen potenssiin 100! Mulla kaikki mahdollinen sälä n 5 säilytyslaatikossa, sikin sokin. Ja plääh, en ole jaksanut tehdä asian eteen mitään. Ehkä ensi kuussa???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt vielä ihaile, tää on vasta ajatuksen asteella :D

   Poista
 3. Minä olen ostanut noin 5 vuotta sitten Ikeasta tuollaisia. Eivät olleet läpinäkyviä, mutta hyviä ovat. Sitä en tiedä onko siellä enää niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä halusin ehdottomasti läpinäkyviä :). On niitä ikeassa, mutta ei tosiaan läpinäkyviä.

   Poista
 4. Höh, mäkin olin jo ehdottamassa Ikeaa.
  Meillä on kämpässä niin vähän ovia, että oikeastaan alkaa jo käydä kateeksi heitä, joilla niitä on. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei tässä talossa muuta olekaan kuin ovia :D

   Poista
 5. Aika näppärä ja tilaa säästävä idea mutta tuo hedelmien ja muiden roikottaminen ei ole järin fiksu idea koska siinä tulee sen verran painoa ettei saranat kestä, ainakaan pitkässä juoksussa mutta muuten oikein hyvä homma. Varsinkin niille sukille ja kalsareille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, tosiaan tuota painojuttua en ajatellutkaan! Mutta onneks ne mun kalsarit ei varmaan paljoa paina

   Poista