Lukijat

lauantai 30. tammikuuta 2016

Sähkönkäyttöraportti

Se olis eron kolmeviikkoispäivä. Aika kuluu näköjään kuitenkin. Viikon päästä olisi jo kuukausi mennyt. Puolet siitä toipumisajasta, johon tähtään ennen massiivisia toimenpiteitä. En mä itkeä ole juurikaan jaksanut, mitäpä se auttaisikaan. Surullinen olen toki, mutta eron hyväksynyt. Miten hitossa mä onnistuinkaan elämään semmoisessa omassa todellisuudessa? No, ei se mitään. Virhearviointeja sattuu.

Mun tämän hetken innostavin asia on tämä mun uusi paras ystävä, eli ilmalämpöpumppu. Olen ihan ihmeissäni, miten se osaa lämmittää mun KOKO sokkeloisen alakerran! Olen napsautellut pattereita pikkuhiljaa pois päältä ja nyt on se tilanne, että yksikään patteri ei ole tässä talossa päällä.Joka päivä käyn tsekkaamassa miten olen onnistunut sähkönkäytössäni ja hyvinhän tuo sujuu! Ilppihän tuli torstaina, eli noita kahta korkeimpaa palkkia edeltävänä päivänä. Sähkönkulutus on suurempaa kun lapset ovat täällä ja sähköpatteri hehkuttaa yläkertaa. Ai hitto, tästähän tulee varmaan mun blogihistorian mielenkiintoisiin postaus. Puolinaisen sähkönkäyttö.

Olen miettinyt sitä matkaa ja ei se hassummalta ala tuntumaan. Mä voin, mä pystyn ja mä kykenen, eikä mulla ole mitään mikä sen estäisi.

Yritin tänään miettiä, että mikä olisi semmoinen asia mitä haluaisin tehdä. Sanoin jopa ääneen "Minusta olisi kiva..." ja toivoin että lause jatkuisi helposti ja työntäisi mun suusta jotain fiksua, jota voisin alkaa tekemään. Ainut kiva mikä tuli sitten mieleen oli nukkuminen. Mutta kun nukuin melkein 11 tuntiset yöunet niin milläs tässä nyt sitten nukut?

Eilen teki mieli lähteä baariin. Yritin yhtä miestä työpaikalta mukaan, ei tärpännyt. Yritin Ystävän kaveria, joka on tunnettu kovasta biletysinnostaan, ei tärpännyt, yritin entistä työkaveria, joka myöskin tykkää bilettää, ei tärpännyt. Menin sitten ajoissa nukkumaan, hyvä varmaan niin. Olis vaan ollut hyvä bändi.

Jos koittais kuitenkin mennä päiväunille...

4 kommenttia:

 1. Ilmalämpöpumpun hankinta oli viisas veto juurikin tuon ilman kierrättämisen takia, patterien tuottama lämpöä ei juuri muuten tunne kuin patterin välittömässä läheisyydessä ja varsinkin taloissa jotka eivät ole sieltä tiiveimmästä päästä, tämä asia korostuu mutta ilmiksen avulla lämpö jakautuu paljon paremmin.

  Ehkäpä tuolla ettei kukaan ollut halukas lähtemään, oli joku enne jonka merkitys kenties selviää myöhemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sillä on, se selvinnee joskus. Nyt järjestän itseni epämukavuusalueelle, kerron ehkä siitä myöhemmin tänään

   Poista
 2. Kiitos, Puolis, ihanasta blogista eli elämäsi ja ajatustesi rehellisestä jakamisesta. Tarinasi on kovin kiehtova, kun tuli sitten luettua koko blogi alusta asti. Ei elämäsi sen perusteella tunnu kovin helppoa olevan, mutta vissiin se on sinun näköistäsi. Se kai on tärkeintä. Olet rohkea ja vahva tyyppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Ei aina helppoa ole ollut, mutta blogia olen kuitenkin kirjoittanut jo nelisen vuotta, eli aika pitkälle ajanjaksolle kuitenkin tapahtumat ajoittuu :). Joskus on ollut ihan kivaakin :)

   Poista